Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oliverdragojevic

Marketing

Vjeruj u ljubav

Onaj tko je samo jednom bio na križnom putu zna kako se sada osjećam. Jučer sam došao doma i siguran sam da će me dojmovi puta držat još dugo....dugo. Kao i nakon prošlog puta. Tamo se samo treba spremit i doć. Ne mislit na ništa što ću i kako ću. Sve će doći samo od sebe. Možeš razmišljat o čemu god želiš ali ono pravo o čemu zapravo razmišljaš i šta te muči će ti doći samo od sebe. Odgovori na neka pitanja, središ si osjećaje... Nešto što je posebno je da se možeš jaaako zbližit sa osobama. Onaj sa kime prođeš cijeli put, tko je stalno uz tebe, tko ti pomaže kod svih problema koji dolaze...ta osoba će ti se vrlo vjerojatno otvirit (kao i ti njoj) i pričat ćete o svačemu. Svakome bi preporučio tko vjeruje u Boga, a i onome tko ne vjeruje pa da vidi koja je to volja ljudi i kako su svi sretni i zadovoljni iako su znojni, blatnjavi, umorni... Ipak treba uzet u obzir da se pješači 40-50 kilometara po livadama, blatu, šljunku, asfaltu, nerijetko kiši, torbe postanu teške, noge bole, penje se uz brda, spava na tvrdom, malo je odmaranja, hladno je... Ali sve to nije teško...na križnom putu nije!!!!
Onaj tko je bio na bar jednom zna o čemu pričam a onaj tko nije stvarno mu iskreno preporučam da ode, ako ne zbog ničega onda zbog toga da vidi koliko je izdržljiv.
P.S. Moram pohvalit svakoga tko živi u Vrpolju, Velikoj Gorici ili Sesvatama (uz ostala mjesta kroz koja je išao put) da su to stvarno posebno i sa puno truda napravili. Dočekivali su nas kao najbolje goste, častili nas....ma svaka čast svim tim ljudima! Stvarno vam H-V-A-L-A!!!!!!
Za kraj ću napisat pjesmu koja se pjeva na svakom putu a koja je inače prekrasna.

Vjeruj u ljubav


Vjeruj u ljubav
jer ljubav je sve
vjeruj u ljubav
ne živi bez nje.
Vjeruj u ljubav
i sačuvaj nju
vjeruj u ljubav
u dobru i zlu.

Daj mi svoju ruku sad
naka ljubav veže nas,
daj mi svoju ruku sad
kao rijedak cvijet.
Daj mi svoju ruku sad
prava ljubav je uz nas
nek nas vodi
u sretniji svijet.





Post je objavljen 12.10.2004. u 01:59 sati.