Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gloryboy

Marketing

Ostvarene žellje

Cijeli tjedan sam čekao ovaj vikend…vikend ostvarenja mojih najluđih maštarija…no, da krenem ispočetka:
Tomo, Marjan i ja od djetinjstva smo sve stvari radili zajednički…od prvih markiranja još u osnovnoj školi, prvih cigareta pa do toga da nam je njumfer skinula ista cura. Kada smo znali malo popiti, uvijek bi priča došla do toga da bi bilo odlično naći ženu koja bi voljela da je obrađujemo sva trojica istovremeno. Sklopili smo pakt da ćemo ma gdje bio bilo koji od nas, ako naiđemo na takvu curu, obavezno stupiti u kontakt i ostvariti ono što nas je toliko uzbuđivalo.
Godine su prolazile, i dalje smo ostali najbolji prijatelji, za sebe znam da sam nekoliko puta pitao svoje tadašnje djevojke (ako mi se učinilo da su dovoljno seksualno “osviještene”) da li bi voljele uz mene “ugostiti” još dvojicu. Niti jedna nije pristala, što zbog toga što je takve stvari nisu uzbuđivale, što zbog toga što nisu imale hrabrosti. Niti Marjan, niti Tomo nisu imali više sreće.
No, prilika je ipak zakucala na naša vrata…Tomo je već neko vrijeme hodao s Morenom, curom koju smo Marjan i ja površno poznavali iz kvarta. Bila je malo mlađa od nas, zgodna brineta zelenih očiju, dobrih sisa i guze. Provodio je puno vremena s njom, tako da smo ga znali zezati da je odbacio staru kompu zbog komada.
Tada me jedno jutro nazvao, htio je vidjeti Marjana i mene zbog jedne važne stvari.
Našli smo se u našem omiljenom kafiću. Marjan i ja smo došli prvi, lagano pijuckali pive kada je Tomo napokon stigao.
Sjeo je i počeo se zagonetno smješkati, pitali smo ga da prestane sa glupostima i kaže što je to tako hitno…nagnuo se da ga možemo bolje čuti i započeo: “Ljudi, ljudi , potraga je završila, cilj je ostvaren, napokon………” Marjan i ja smo se blijedo pogledali, nemajući blage veze o čemu to on trabunja.
“Još vam nije jasno šupci, našao sam komada koji će se poševiti sa svom trojicom”. I dalje smo ga gledali u nevjerici..Marjan je promucao: “A koga to?” Tomo se nasmijao i rekao: “Pa Morenu naravno.”
Sad je red bio na meni da počnem trtljati: “S Morenom? Zajebavaš, kako si je uspio nagovoriti?”
“Kompa, nisam je ja niti mislio pitati, slučajno smo došli do toga..” nastavio je Tomo…” Jučer se ševimo kod mene i poslije oboje pušimo u krevetu , ona počne; nešto kao da li mi može nešto reći, ali samo ako se neću ljutiti i sve u tom stilu, ja joj kažem; reci ljubavi, neću se ljutiti, obećavam. Nastavlja o tome kako joj je super sa mnom, kako se nikada nije bolje ševila i kako joj ja potpuno odgovaram i kako preda mnom ne želi imati nikakvih tajni…onda naglo stane , okrene se prema meni i kaže: “Znaš o čemu sam oduvijek sanjala i što mi je bila najveća fantazija? Da se poševim sa više pravih muškaraca odjednom..”
“Kompa, skoro sam se ogušio od dima u plućima, počeo sam kašljati i smijati se istovremeno, vidim ona se uvrijeđeno povukla i počela me ispitivati što je tako smiješno i da nije očekivala da ću se ponašati kao zadnji idiot..ja joj odgovorim: “Ljubavi, ti znaš moje najbolje prijatelje Marjana i Tea? Znaš koja je naša najveća klinačka fantazija koju nikada nismo ostvarili; upravo to da zajedno poševimo nekog komada…..”
Tu je malo zastao da nas još više drži u neizvjesnosti. Nisam više mogao izdržati: “I što je rekla, ne foliraj se sada”
Namjerno je polako popio gutljaj pive i nastavio: “Ok, ok, što smo nestrpljivi, uglavnom da skratim priču, bila je iskreno iznenađena, pitao sam je iskreno što misli o tome i da dobro razmisli da li bi bila sa svom trojicom. Malo je zastala i rekla: “Ok, može.” Još jednom sam pitao da li je sigurna. Odgovorila je da joj je još draže to što vas zna, tako da će joj ići lakše.
Dakle prijatelji što kažete?”
Marjan i ja smo počeli istovremeno pričati, upadajući jednom drugom u riječ. “Super, svaka čast….može, može, kada, reci kompa?”
Tomo nas je i dalje podbadao: “Drago mi je vidjeti takav entuzijazam, dakle u petak navečer kod mene, Morena je spremna i nadam se da me nećete osramotiti. ”Ustao je sa stola i pri odlasku nam još dobacio: “Dakle, dogovoreno u osam kod mene i platite mi ovu pivu, to je najmanje što mi dugujete…”
Ostavio je Marjana i mene da u grobnoj tišini popijemo pivo do kraja. Kada smo malo došli sebi nasmijali smo se jedan drugome. Marjan je rekao: “To je to kompa, trenutak koji smo čekali.”
Još smo malo pričali o tome kako će sve to izgledati, već smo se tada napalili. Pozdravili smo se, otišli svatko na svoju stranu jedva čekajući petak.
Sporo i pužući, ali napokon je stigao taj dan. Obrijao sam se, stavio možda i malo previše kolonjske vode na sebe, uputio sam se prema Tominom stanu. Marjan i ja smo se još prije dogovorili da ćemo doći zajedno.
Našli smo se ispred ulaza, pozvonili i nestrpljivo čekali. Napokon se na vratima ukazao Tomo široko se smiješeći:
“Mislio sam da ste odustali, he, he, uđite”
Ušli smo u dnevni boravak i sjeli na kauč, Tomo nam je donio pive i tako smi pili i šutjeli, napetost je bila prisutna u svakome od nas i to se vidjelo na kilometar, probali smo pričati loše šale, ali jednostavno nije išlo.
Onda je napokon ušla Morena. Suprotno od nas trojice, na njoj se nije osjetilo ništa od nestrpljivosti koja je nas mučila.
“Kako ste dečki”…vedro je počela, izgledale je fenomenalno, obučena za “akciju”; kratka suknja koja je otkrivala duge i mišićave noge, čizmice do pola listova te uska, bijela košulja ispod koje su se ponosno nadimale sise bez grudnjaka.
Ne znam za druge,ali meni se kurac odmah dignuo…siguran sam da ni ostalima nije bilo drugačije.
Napokon je Tomo progovorio sa sigurnošću u glasu: “Ok, ljubavi,pokaži nam što znaš..”
Bez ikakvog uvoda, Morena se počela skidati, nije to bio nikakav erotski striptiz izveden uz muziku, to je bilo jednostavno i brzo rješavanje odjeće, što je još više uzbuđivalo. Počela je sa košuljom, brzo se otkopčala i njene velike sise su se ponosno njihale ispred nas,očito je uvidjela koliko smo Marjan i ja impresionirani jer nam se nasmiješila…
Brzo je i suknja otišla, očito je bila spremna jer nije nosila gaćice, čizmice su isto tako izletjele…..tako je Morena izazivački stajala ispred nas, gola i čekala….dok sam gledao njeno svlačenje, nisam ni primijetio da je Marjan izvukao kurac iz hlača i drkao, nisam niti ja više mogao izdržati, pa sam napravio isto.

Tomo se počeo skidati, bolje rečeno trgati odjeću sa sebe…nismo niti Marjan i ja htjeli zaostajati. Spontano smo mu prepustili vodstvo. Očito je bilo da su se Morena i Tomo već prije dogovorali kako bi trebalo sve to izgledati, jer dok smo joj prilazili, ona je već klečala i čekala. Okružili smo je i ona ja počela s pušenjem, najprije se igrala s Tominim kurcem, pa s mojim, a onda je i Marjanov kurac završio u njenim ustima. Prizor je bio baš onakav kakav sam oduvijek zamišljao..komad kleči dok mi guramo svoje kurčine u njena usta. Kad je Morena stavila moj, mislio sam da ću odmah svršiti, stručno ga je počela obrađivati, lizati glavić, gutati ga do polovice,brzo unutra-van, uglavnom savršeno. Ono što me je najviše uzbuđivalo je to što me je cijelo vrijeme gledala u oči.
Morena se sve više otkačinjala, počela je jače disati i mi smo se poslije prvobitnog šoka počeli opuštati..počele su pljuštati riječi: “Ajde dublje, liži mi jaja, taaaako, sad malo njemu.” Vrhunac je bio kada smo na Tomin nagovor probali sva trojica istovremeno ugurati koplja u Morenina usta, junački je to podnijela, ali ipak smo je skoro ugušili.
Promijenili smo položaj i pocelo je redanje. Morena je klekla na sve četiri, uzdigla guzu i Tomo joj je prvi uvalio kurac, odmah ju je počeo brzo tesati, Marjan i ja smo se našli ispred njenog lica, naizmjence gurali batine u njena usta, lupali s njima po njenim obrazima i govorili joj kako hoćemo da nam puši. Ja sam poželio da mi dobro obliže sada već otvrdnula jaja i učinila je to. Promijenili smo se, sada je Marjan došao na Tomin položaj, a on mi se pridružio.
Sada se sve izmiješalo, sjetili smo se novog položaja, sva trojica smo legli leđima na pod, a Morena je svakoga od nas jahala, bilo je jako uzbuđujuće gledati je kako se spušta po batinama mojih prijatelja. Klizila je po Marjanovom kurcu,on je objema rukama čvrsto držao njezine guzove i dizao je gore-dolje, pri tome ju je lagano lupkao čas po jednoj, čas po drugoj polutci njene guze. Očito joj to nije smetalo jer se naglo ukočila, počela sve jače uzdisati i svršila u krešendu jakih trzaja. Marjan se nasmijao: “Jebote, skoro si mi otkinula kurac.” Morena ga nije čula,samo je govorila: “Dečki, što mi to radite,već sam sada mrtva umorna.” Oglasio se Tomo. “Ljubavi, nismo ni počeli,zar ne dečki.? Ne znam kako je sa vama, ali meni će jaja eksplodirati, moram svršiti.” Kao da mi je čitao misli, jos dok je Morena bila na meni, već sam bio skoro gotov, ali uspio sam se suzdržati.
“Morena, hajde ljubavi, oslobodi nas muka, klekni ispred nas, daj da svi zajedno svršimo po tebi, znam koliko to voliš, zar ne?” Morena je napravila kako joj je Tomo rekao, počela nam je masirati pulsirajuće batine i rekla. “Ok, ali ima jednu želju, morate svi svršiti istovremeno,može?” Ja sam odgovorio: “Sve za tebe, samo počni, molim te.”
Više se nije ništa čulo,osim našeg disanja, mljackanja i coktaja dok je Morena vadila čas jedan,čas drugi kurac iz svojih usta i jezikom palucala po njima. “Ja ću sada”, promrmljao je Marjan..”Čekaj, svi zajedno moramo”..rekao je Tomo.
Malo smo se odmaknuli, sami počeli drkati, zastajkujući kada je netko bio blizu kraja i onda je krenulo, mislim da nikada nisam
išpricao toliko sperme, krenuo sam prvi, a drugi su slijedili, mlaz za mlazom pogađao je Morenino lice, usta, kosu, cijelo je vrijeme imala otvorena usta, tako je dobar dio naše “isporuke” završio tamo. Polako smo prestajali, tresući zadnje kapi. Morena je grgljala spermu i progutala je, zatim je zadovoljno prstima kupila sve ono što je završilo na njenom licu i cijedilo se po sisama. Oblizivala je prste, dok praktički sve nije nestalo. Popadali smo po foteljama i kauču. “Tomo, donesi nešto za popiti, komad je iscijedio svu tekućinu iz mene.”, zavapio je Marjan. “Evo idem”..Tomo se zaputio prema kuhinji i vratio se s novim pivama.
“Sva sam izlijepljena, idem se malo oprati”,rekla je Morena. Dok sam je gledao kako na vrhovima prstiju kreće prema kupaonici, lagano njišući kukovima i vidio kako joj se sise gibaju, znao sam da još nismo završili za večeras.
Umorni i znojni žedno smo ispijali pivu, gledali jedni u druge i cerekali se.
Morena se vratila, još sva mokra od tuširanja, obavijena bijelim frotirskim ručnikom. Došla je do Tome, sjela mu u krilo i uzela mu pivo. “Bilo je odlično, nadam se dečki da još nije kraj, još sam željna, a vi?” Dok je to govorila, lagano je počela drkati Tomin mekani kurac, lijepo se moglo vidjeti kako mu se malo po malo, vraća u formu.
Morena se digla iz njegovog krila, zbacila ručnik sa sebe i počela gutati njegovu batinu. Dok je to radila, razmaknula je malo noge i počela uvijati guzom. Marjan i ja sjedili smo točno nasuprot i uživali u predstavi. Lagano sam povukao kožicom gore-dolje i bio sam spreman za novu rundu. Prišao sam joj zguza, lagano je lupkajući kurcem po uvijajućoj stražnjici i rekao: “Sada ću ti ga malo uvaliti u guzu, može?” Promrmljala je : “Može”, ne vadeći Tomino koplje iz usta.
Najprije sam je morao malo pripremiti. Lagano sam prstom počeo ulaziti u njenu guzu, malo se ukočila pri prvom dodiru, ali kada sam ritmički počeo ulaziti i izlaziti, osjetio sam da se opustila.
“Ok, spremna? Ulazim..”Marjan je uhvatio njezine guzne polutke i počeo ih širiti, polako sam ulazio,osjećajući veliko zadovoljstvo koje mi je pružala njezina uska rupica.
“Aaaa, polako molim te…”,čula se Morena. Tako sam i napravio, prvo sam ušao samo glavićem i onda počeo sve dublje kliziti. “Da li ti je dobro?”, upitao sam. “Odlično, samo nemoj jače”, odgovorila je. “Ok, sada ćemo ovako”, počeo sam, izvadio kurac iz guze i sjeo na kauč. Morena mi je prišla okrenuta leđima, povukao sam je u svoje krilo i ponovno joj ga stavio u rupicu. Uhvatio sam je za bedra, raširio joj noge koliko god sam mogao i počeo sve brže ulaziti.
Marjan je odmah prišao, ušao brzo u njenu razjapljenu pičku i počeo sumanuto kresati. Tomo nas je sve opkoračio i stavio joj ga u usta. Dama je napokon dobila što je htjela, sve rupe su joj bile popunjene.
Morena se počela glasati poput ranjene zvijeri. Ispuštala je duboke grlene zvukove i tresla se kao pod naponom. Znali smo da opet svršava, ali nismo prestajali. Marjan i ja smo nakon nekog vremena uhvatili pravi ritam ulaska i nije nam bila namjera stati. Morena je izvukla Tomin kurac iz usta i rekla : “Ne mogu više ovako, promijenimo položaj, uopće ne osjećam noge.” Izvukli smo kurčine iz nje i malo se odmorili. Kako smo svi već jednom svršili, znali smo da drugo svršavanje neće tako brzo doći. Brzim ritmom smo mijenjali položaje. Skoro svakih nekoliko minuta, mijenjali smo se za ulazak u Morenine otvore. Čas sam bio u pički, čas sam joj ga stavljao u usta, a čas ga vadio iz njene guze. Smislili smo igru: Morena je bila na podu, uzdignute guze, stavila je jedan od jastuka pod sebe, tako da lakše može izdržati pritisak. Jebali smo je u guzu, dok ju je jedan obrađivao, druga dvojica su glasno brojala do deset, a onda je slijedila izmjena. Zaista smo ostvarivali sve svoje maštarije.
“Ne mogu više dečki, svršila sam već ne znam koliko puta, za kraj imam još jednu želju…želim da mi za redom svršite u pičku, ali ne smije biti velike stanke između svršavanja, to najviše volim od svega, osjetiti spermu u svojoj mačkici.”,
rekla je Morena, prišla fotelji, klekla na nju i naprčila svoju predivnu guzu, ponovno nam pruživši užitak pogleda na nju.
Prvi je krenuo Tomo, udobno je smjestio koplje u sada već potpuno nabubrenoj Moreninoj pički i počeo.
Dotle smo Marjan i ja brzo drkali, ne želeći razočarati damu i njene želje. Tomo je pumpao nekih pet minuta, zatim je zatvorio oči i počeo govoriti. “Evo ga… ide, saaada..”, još se par puta divljački nabio i umirio. Teško dišući, izašao je iz Morene, namignuo Marjanu, naklonio se i rukama mu pokazao put. Marjanu nije trebalo puno vremena, samo je par puta uklizio u šljapkajuću šumicu, čvrsto ju je uhvatio za bokove i svojim zadnjim trzajem skoro izbacio Morenu iz fotelje: “Uff, ne da je bilo dobro, nego….”
Napokon je došao red na mene, bilo je malo čudno ševiti ženu u koju su svršili tvoji prijatelji, ali brzo sam se priviknuo na Moreninu punu pičku. Počeo sam je jako pumpati, odmah osjetio da su mi se jaja stvrdnula i da svršavam skoro pa bolno.
Par puta sam se brzo stresao i izvukao sada već skoro omlitavljeni kurac van.
Morena je podvukla jednu ruku do pičkice i počela ju rastvarati prstima, naša izmiješana sperma počela je kapati po fotelji, bio je to zaista uvrnut prizor. Prvo je istekao jedan mlaz, a onda je kapalo sve rjeđe i rjeđe dok se Morena nije oglasila. “Evo to je sve, nema više….”.
Pridigla se, prilično živahno za ženu na kojoj su se izredala tri muškarca, prišla nam, svakome protresla par puta kurčeve, kao neka vrstu oproštajnog pozdrava i rekla: “Komadi, mrtva sam umorna idem se još otuširati i ravno u krpe, pozdrav, nemojte se ljutiti ako vas ne ispratim, Tomo nemoj dugo…”
Lagano nam je još jednom mahnula dok je izlazila iz sobe. Marjan i ja smo se u totalnoj tišini na brzinu obukli. Samo je lagani smiješak koji se očitovao na svakom od nas odavao što mislimo i kako se osjećamo.
Tomo nas je otpratio do vrata. “Onda kompa, nadam se da je partija preferansa bila zanimljiva”, nacerio se, gurnuo nas van i zatvorio vrata.
Marjan i ja smo se na brzinu pozdravili i krenuli svatko svojim putem.
Drugo jutro kada sam se probudio, mislio sam da sam sve to samo sanjao, ali onda sam se sjetio svih slika od prethodne večeri, skočio iz kreveta, pljesnuo rukama, glasno se nasmijao sam sebi i krenuo u novi dan.



Post je objavljen 02.09.2004. u 16:33 sati.