Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sisa

Marketing

Na red za zatvor čeka gotovo 100.000 građana


LEPOGLAVA - Akcija «Laksativima protiv zatvora» izazvala je jedno od najvećih proseravanja u povijesti prisilnog nuždenja. Čak 100.000 građana čeka u redu za sredstva protiv proljeva, od kojih je najkorištenija čokolada za kuhanje. Taj pomalo šokantan podatak, koji bolje od ičega oslikava hrvatsku realnost, prošlog je tjedna aktualiziran slučajem novinara Sismira Bradice koji je, želeći što više pridonijeti akciji «Laksativom protiv zatvora», izbacio iz prehrane suhu hranu, slatkiše i ostale proizvode koji formiraju krutu stolicu, zamjenjujući ih vrlo «burnim» voćem i kalafonijom koji se koristi za podmazivanje žica na žičanim instrumentima. Rezultat je bio višestruki proljev teškog kalibra popraćen grozomornim zvukovima kao iz najgorih ratnih dana. Novinar je odvezen u KBC Rebro uz pratnju očito zgroženih bolničara koji su nosili plinske maske.
Neki ekološki osviješteni građani pokušavaju uspostaviti ravnotežu finalnog produkta probavnog trakta na razne prirodne načine, ne koristeći farmaceutske i prehrambene proizvode koji okoštavaju izmet. Jedno od najčešćih ekoloških sredstava je plutani čep kojeg pomoću drvenog čekića nabijaju u analni otvor. Prodaja ovakvih čepova porasla je, u odnosu na prošlu godinu, za čak 362 %, što je alarmantan podatak za goričare koji neće imati čime čepiti boce vina i mineralne.
S koliko su žara naši saborski zastupnici pristupili laksativnoj akciji vidi se po najvećem sranju u četrnaestogodišnjem radu sabora. Iako su nakon toga izjavili da će proljev riješiti kao i svi ostali građani, ipak su zatražili pomoć ministra Hebranga (s.j.)




Post je objavljen 31.07.2004. u 08:32 sati.