Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sisa

Marketing

osvrt urednika

bit ću kratak. Ako želite da vam blog bude stvarno kul, ne dozvolite, čak ni pod prijetnjom cenzure i baniranja ili drugih represalija, da vas izvjesni moderator reklamira na blogovom portalu. Vjerujte mi, od 30 blogova koji su se tamo reklamirali i koje sam pogledao možda njih dva, tri zadovoljavaju kriterij nedebilštine, neduhovitosti i neplagijatorstva i stvaralačke dokonice. Osim toga opisi tih blogova kao da su upravo izašli iz Story-a, Extra, Ok-a i inih časopisa za ljudsku populaciju zvanu Isprani mozgići. Kad čitam te komentare u zraku struji ona gadljiva vibracija koju ispušta Nov@ tv. A sad ću vam ja dočarati nekoliko blogova:

"Da ne bi mislili da je objavljujemo samo blogove ljudi, evo vam predstavljamo blog nilskog konja Mirka blento. U njemu možete saznati što muči današnju populaciju nilskih konjina, koji su smjerovi kretanja njihove budućnosti, što ih jebe u životu i da li je dritokonj povezan s njima..."

"Ovo je blog starog iskusnjaka Przdoglava: Ja sam se od jutra ranoga probudio u krevetu i vidio kako vani više nije mrak, a bio je nedavno kad sam išao pišati i spustio dasku na školjci pa sam pomislijo kako će me majka kunuti zato što je daska zapišana i reči mi opet da idem iz kuće i onda će sestra opet vrištati od jada i samoće, a ja ću se morati vratiti ponovno po sedamnaesti put za inat i opet tako iznova, mmda. I onda se ustao i vidio kako automobil ide po cesti i pomislio da što on ide po cesti, a malo prije je jedan već prošao, pa zar će uskoro i treći i dokle će to trajati ako to ide unedogled..."

"Anita nam se javlja s traktora iz štaglja pri Petru. Tamo se prcvoljila s njim u tristodvadesetisedam poza i poslala nam slike:
Kako se je dobro parčiti na zemljanom podu koji je posipan kokošjim izmetom, a krave te pozdravljaju i konji hržu i vani se čuje kako pas na lancu arlauče, a ja skupa s njim vrištim jer mi je Pero zabio konjsku injekciju do jaja, čak i preko njih...."

Post je objavljen 25.07.2004. u 21:06 sati.