Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sisa

Marketing

Dupe kao trokrilni ormar

Jednočlana ekipa časopisa Tarzan provela je ispitivanje javnog mnijenja o fenomenu "dupe kao trokrilni ormar". Rezultati istraživanja nisu još dostupni, ali da bi što zornije prikazali značenje ovog pojma razgovarali smo s doktorom Marijanom Sabolićem, docentom na katedri medicinskog fakulteta u Moravicama.
č.T: često se u tzv. small talk razgovorima upotrebljava poredba "dupe kao trokrilni ormar" (DKTO). Što mislite o tom fenomenu i kako je nastala ta poredba?
M.S: gledano sa stajališta običnog čovjeka DKTO je vrlo zorna i očita poredba ženskog zadaka s namještajem kao što je trokrilni ormar. Gledajte, ženska stražnjica posjeduje potpuno ista estetska svojstva kao i ormar. Sastoji se od lijevog i desnog krila, guzova, te središnjeg dijela, prkna, koje se često otvara kao i središnja jedinica ormara pošto žene često u tom dijelu drže posteljinu koja se često vadi iz ormara, češće nego zimska i ljetna roba koja se nalazi u lijevom i desnom krilu. Dakle ako usporedimo otvaranje bočnih krila sa središnjim, broj otvaranja je zanemariv tako da nas ti dijelovi podsjećaju na guzove, čvrste i neprobojne mesnate dijelove stražnjice. Opet, stručna mišljenja djelomice odudaraju od ovog laičkog. Na ljetnom simpoziju medicinara na temu "ženska stražnjica - sadašnjost i budućnost" koji se prošle godine održao u Dubrovniku došli smo do zaključka da je žensko dupe ogledalo same nositeljice i da se usporedba odnosi na ogledalo koje se gotovo uvijek nalazi na središnjem krilu trokrilnog ormara. Međutim, u nekim stranim znanstvenim časopisima znanstvenici s Massachusetts Institute of Technology tvrde da je usporedba dupeta s trokrilnim ormarom nastala na osnovu samo jedne karakteristike trokrilnog ormara - veličine. Da bi postigli jedinstveno mišljenje u sva tri slučaja potrebne su godine i godine napornog znanstveno-istraživačkog rada.
č.T: kakvo dupe ima vaša žena?
M.S: ko kanta Jupola od dvadeset litara
(s.j.)

Post je objavljen 22.07.2004. u 16:20 sati.