Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sisa

Marketing

peder intervjuirao pedera

Pošto je općepoznato da časopis Tarzan na jedan svojstveno demokratičan način širi istinu po hrvatskim i svjetskim web prostorima (u pripremi je web izdanje na više od 15 stranih jezika i tri domaća mišića koja okružuju fibulu) i da se zalaže za jednakost svih rasa, kako onih različitih vanjštinom, tako i spolnim opredjeljenjem, odlučili smo objaviti intervju dvaju homoseksualaca, u narodu poznatih kao pederi.
p1: što kažete na današnji status nas tetkica u društvu?
p2: pa nije loše, nije loše. Pederaj je in već duže vrijeme. Pederi su svud oko nas. Pogledajte ove momčiće i frajerčiće u toj smiješnoj obući i odjeći. Znak nas pedera oduvijek su bile puma i dizel patike, uske majice, bekem frizurica i one silne pizdarijice okačene o vrat i zglobove. Ovakva asimilacija homoseksualizma nije viđena još od kada su se počele nositi sandale nalik na šlape dedeka u domu za umirovljenike.
p1: a jesu li apostolke (natikače s jednom špagicom između palca i dopalca) takodjer prepoznatljiv znak pederaja?
p2: da, naravno. One su najnoviji hit pederčina. Razlog tome je što ženska populacija masovno koristi tu obuću koja na jedan fetišistički način privlači muškarce, tako da su i homoseksualci prepoznali svoju priliku da se ubace u taj koloplet zavođenja
p1: što mislite o skinjarama?
p2: skin-head pokret utemeljen je na tekovinama nacizma. Svi dobro znamo tko je bio idejni začetnik i vođa nacista - Adolf Hitler. Mnogi znanstvenici pretpostavljaju da je on takodjer bio voće. Međutim, svojim genocidnim teorijama i primjenama istih on je na frojdovski objašnjiv način vršio teror nad pederima. Potiskivao je svoje homoseksualno ja mržnjom prema pederima. Na isti način postupao je i sa židovima. Njegovi potomci sa majčine strane bili su židovi. Uzročno-posljedičnim vezama možemo povući paralelu Hitler-skinjare i zaključiti kako su oni također potisnuti homoseksualci. Riješenje tog problema je u valdorfskoj terapiji gdje se svakom pojedinom skinsu dodjeljuje jedan peder koji vodi brigu o njemu držeći ga za ručice, ljubeći ga i zagrljeno šetajući uz obale rijeke.
p1: u kojoj estradnoj zvijezdi prepoznajete našeg glasnogovornika?
p2: ima ih nekolicina. Ja bih se odlučio za Žaka, Mihaljevića i nekolicinu televizijskih voditelja, pretežno s nove tv
p1: što planirate večeras?
p2: družiti se s tobom
p1: uf-uf


Post je objavljen 17.07.2004. u 00:43 sati.