Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sisa

Marketing

laureat "Najglupljih vijesti" časopisu Tarzan

U anketi Glupog lista "Najgluplje vijesti", časopis Tarzan zauzeo je prvo mjesto sa nedostižnih 5896 bodova, što je ovogodišnji rekord, a i dobar pokazatelj kvalitete tog lista. Anketa je provedena na uzorku od 996 glupana, među kojima je i urednik časopisa, a broj anketiranih svakog dana eksponencijalno raste.
Donosimo intervju s urednikom časopisa Tarzan, Sisketom:
č.T: što kažete na rezultate ankete "Glupog lista"?
S. : pa mogu reči da je to samo nastavak glupiranja i idiotizma kojim zrači naša novina. Mislim, u današnje vrijeme konkurencija je vrlo ujednačena i postoje mnoge novine koje se bave kretenizmom, kako svojim, tako i tuđim, i unatoč takvoj sili bedastoća ipak su glupani znali prepoznati kvalitetu baljezganja koju pronosi naš list.
č.T: kakvi su vam izgledi u budućnosti i koje korake ćete poduzeti da se razina idiotizma održi barem na istom nivou kao što je sada?
S.: ako čitate dnevne i tjedne novine, vidite i sami da broj nadnaravno teških gluposti svakog tijedna sve više raste. Hvala bogu, kvalitetnim radom i ustrajnošću naših novinara, naša pozicija nije toliko ugrožena u bližoj budućnosti, ali to ne znači da ekspanzija gluposti novinarskih tiskovina neće porasti i potisnuti naš kretenizam. Da bi spriječili oduzimanje laureata najglupljih vijesti, u pripremi su novi formati pizdarija, dosad još neviđeni, a proveli smo i rebalans budžeta, tako da smo financijski dovoljno moćni da ostanemo idijoti.
č.T: što mislite o reprezantaciji Grčke
S.: a Grčka ko Grčka, znate, oni su odavno srali o životu, pa sad seru i o nogometu. Samo ću ponoviti ono što je jednom rekao njihov stari filozof Liposukton: "lopta je okrugla, samo ju još trebamo izmisliti"


Post je objavljen 06.07.2004. u 13:38 sati.