Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sisa

Marketing

iz drugih medija (časopis Tarzan)

Bolesti spolnih organa poprimile razmjere endemije

Više od 60.000 učinjenih dijagnostičkih postupaka nedvojbeno je pomoglo da se otkrije veliki broj zaraženih novom spolnom bolešću zvanom višestruko serijsko izdrkavanje (VSI). Premda je već poznato da u adolescenciji i prije nje postoji sličan oblik oboljevanja koji je sličan malim boginjama, novootkrivena spolna bolest manifestira se vremenski dugim iscrpljivanjem uda i izlučivanjem višestrukog mlaza ejakulativne mase. Lječnički konzilij zabrinut je ovom endemijom, a također i pandemijom jer alarmanti podaci statističara iz Svjetske zdrastvene organizacije ukazuju da je deerekcija penisa na zaraženom području višestruko učestalija od prosjeka. Kardiolog dr.Ante Miščević ukazuje na nepravilne intervale dotoka i otoka krvi u srce i na mogućnost pojavljivanja nepravilnih oteklina u predjelu koronarne žlijezde.
Premda je posljednjih godina zabilježeno skokovito skraćenje vremena ukrudbe i mlohidbe na području cijele Hrvatske, ova pojava višestrukog izdrkavanja je još neviđeni fenomen i endemična bolest zabilježena samo u sjeverozapadnim niznskim krajevima .
Danas je sazvana izvanredna sjednica hrvatskog sabora da bi se donjele hitne mjere protiv VSI-a. U izradi je prijedlog zakona o ograničenju drkanja na samo tri puta dnevno što je najosnovniji minimum u zaštiti od zakržljanja penisa, cijevovoda i dvostrukog spermalnog skladišta.
Dok se ne donese zakon protiv takvih opasnih radnji, na sve punktove pojavljivanja razgolićenih raspaljenica postavljeni su Multanova protuvoajerski laseri (S.j.)

Post je objavljen 01.07.2004. u 15:52 sati.