Kup je naš!,bobika.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Kup je naš! Kup je naš!

26.05.2005. u Virovitici je odigrana završnica kupa županije za juniore.Finalnu utakmicu su igrali NK "Mladost" Čačinci i NK "Suhopolje" Suhopolje (bivša Mladost 127).A naša je momčad pobjedila vršnjake,koji se natječu u višem rangu nego mi, reultatom 2:1! Potpuno zaslužena pobjeda!
Junaci ove velike pobjede su svi skupa počevši od predsjednika kluba Mirka Hečimovića, trenera Čavića (u narodu poznatog kao Tucko) i simpatičnog doktora koji je svima vrlo drag a svoj posao obavlja profesionalno i pošteno.

NK Mladost Čačinci-pobjednici kupa

Sastav NK Mladosti: Kolar Jure(1)-Samardžić Darko(5)-Jukić Mario(6),Ramić Toni(4)-Vujnović Vedran(2),Curić Goran(13),Kelava Deni(7),Nemeth Marko(8),Ugarković Ivan(3)-Vengert Ivan(9),Peterfaj Matija(11)
Klupa:Nađ(12),Zec(14),Runje(15),Terek(16),Milak(17),Vukosavljević(18),Behin(19)

Nagovarao me Kec da im podjelimo ocjene,ali mislim da nebi bio 100% objektivan pa sam odustao,a u zagradi su brojevi koje su momci nosili.
Utakmica je počela s 15 minuta zakašnjenja jer su kadeti Slatine i TVINA svoje finale rješavali izvođenjem 11-eraca i pobjedila je Slatina čiji je golman (Elfat Mehmedi-sin Čačinačkog slastičara) obranio 2 penala.
Alkosi su došli na utkmicu s igračima a zagrijavanje su započeli još u Čačincima,nastavili u busu i u Virovitici!Pivo,vino i pjesma.

Lujza (Macko) Čačinački Alkosi

Mladost je počela s malo povučenijom formacijom i orjentacijom na kontre.Odmah u početku je mali Ivan Ugarković 2 puta lijepo probio po lijevom boku,ali njegovi centaršutevi nisu pronašli naše napadače.negdje u 15. minuti utakmice Mladost je izvela brzu kontru,dugom loptom je izbačena zadnja linija Suhopolja i brzonogi Matija Peterfaj-Majstor zaobilazi i golmana i malo iz kosa pogađa za 1:0 i razveseljava Čačinačke Alkose koji su u nemalom broju došli pogledati ovu utakmicu i pružiti podršku ovim momcima jer su ovi to zaslužili. Nakon pogotka Majstor je podigao dres ispod kojeg je bila majica s natpisom ALKOSI kao zahvala navijačima čiji je i sam član. Nakon pogotka i dalje se nastavlja tvrda i čvrsta utakmica u kojoj naši momci pametno čuvaju svoju mrežu i opasno prijete iz kontri.Pred kraj poluvremena još jedna polukontra i lopta dolazi do Marka Nematha koji podiže rezultat na 2:0 za Čačinačku Mladost! Na tribinama slavlje i pjesma.Alkohol teče u potocima a pjema se ori do mađarske granice.
U drugom poluvremenu se naši momci previše povlače u obranu i ostaje preveliki razmak između naših napadača i veznih igrača pa su nam akcije rastrgane i neučinkovite.Gosti imaju inicijativu i više dobrih prilika ali naš vratar i kapetan Jure Kolar nedozvoljava da lopta uđe u mrežu i sa par bravuroznih intervencija zaslužuje epitet igrača utakmice. Do izražaja dolazi tjelesna sprema i mora se priznati da su u tom segmentu Suhopljci bolji ali nemaju nešto što imaju naši momci a to je srce!Veliko srce i borbenost!Drugo poluvrijeme i sudac (Loparac) lagano navlači z Suhopolje i navlači na sebe bjes i igrača i navijača,nesvura čisti penal na malom Culi,zatim nesvira 2 čista faula na centru i nakon jednog iz kontre Suhopoljci 10 minuta prije kraja smanjuju rezultat na 2:1.I to je sve što su uspjeli napravit do kraja utakmice.Kraj utakmice i veliko slavlje na terenu i na tribinama!Slijedi dodjela medalja i pehara (jedan u trajno vlasništvo i jedan prelazni) a zatim slavlje igrača i navijača!Treba izdvojiti odličnog Juru Kolara (po mnogima igrač utakmice),zatim strijelce Marka Nemetha i Matiju Peterfaja koji je prednjačio po borbenosti i trki,zatvarao puno prostora i pomagao obrani.Ostali momci su bili i više nego korektni ali ova tri su ipak najzaslužniji za slavlje iako su svi bili ODLIČNI!

Kapetan Kolar prima pehar Slavlje igrača i navijača Strijalac i junak Šampioni

Nakon slavlja na travnjaku,isto se nastavlja u svlačionici i ispred autobusa te po dolasku u Čačince u birtiji na igralištu te u DEFU.

Bob i Kec Mrus Deni i Buco Ile i Kolar

Lujza Cule,Jura,Marko,Rooney Trener Tucko pije iz pehara

Nazdravite i vi ovom uspjehu naših momaka i popjite jednu u njihovo ime! Šampioni


NK Mladost Čačinci-juniori, pobjednici kupa Virovitičko-podravske županije '04/'05

1.Jure Kolar
2.Vendi Vujnović
3.Ivan Ugarković
4.Toni Ramić
5.Darko Samardžić
6.Mario Jukić
7.Deni Kelava
8.Marko Nemeth
9.Ivan Vengert
11.Matija Peterfaj
13.Goran Curić

12.Mario Nađ
14.Ivan Zec
15.Ivan Runje
16.Denis Terek
17.Vlatko Milak
18.Srđan Vukosavljević
19.Juraj Behin

Ovom postu ćemo dodati i rzultat e subotnje utakmice odigrane u Čačincima,dakle seniori su odigrali 1:1 i dopustili Mikleušu da im utekne na 4 boda prednosti u borbi za 3. mjesto a juniori su pobjedili 21:2 uz 14 pogodaka Ivana Vengerta.A nisu imali čak ni 11 igrača (mislim da ih je bilo samo 8 a gostiju 10!). U subotu nam dolazi drugoplasirana momčad lige-Turanovac.
Živi bili u vinu se kupali!



Post je objavljen 27.05.2005. u 18:40 sati.