Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Slike iz svatova Slađane i Stanka

Napokon sam nakon par dana uspio "obraditi" izabrane slike i evo obećanog foto-posta sa svatovskim slikama.Nije bilo lako izabrati one najbolje i nadam se da se nitko od onih koji su bili u svatovima neće naljutiti. Započet ćemo s rodbinom (nažalost nema slika Slađanine rodbine pa joj se ispričavam:





Braco i seka Napaćeni otac Bobika i Lidija Kec i punac

Na prvoj slici su Stankovi seka Ana i braco Jura-djeveruša i djever.Na drugoj slici je Stankov napaćeni otac Đuro u karakterističnoj pozi (taman vata zalet za popularni uzvik:"Ajd popit vina!".Na trećoj slici je Stankova mama Lidija u zagrljaju moga oca Bobika starijeg (budući prijatelji),a na četvrtoj slici vidimo kako Slađanin otac Stanku govori da pazi na Slađanu ili će mu on zube prošetat.Ali Stanko ko Stanko samo se hladno nasmijao i onda je svizac zamotao čokoladu u omot.

Da dokažemo kako Alkosi nisu samo za udarit po alkoholu nego da smo sposobni i naći cure (i to prave i poštene) objavljujemo sljedeće slike (nažalost nemamo slike od svih parova jer nismo o tome vodili računa kada smo slikali):

Marina i Ive Kumovi Toca i Ana Marija i Ivan Ana i Bobika

Na prvoj slici su Gospodin i Gospođa Bušljeta-Ivan i Marina.Ovom prilikom se ispričavam Ivanu jer sam napisao da je Kec prvi od nas koji se ženi iako je to bio upravo on (lani 01.05.) ali on tako često izlazi iz kuće da smo na njega zaboravili.A bio je cool tip!I onda se oženio! Na drugoj slici je Stankov kum Tomislav Perković Toca i njegova djevojka Ana Fadljević.Na trećoj slici su Marija Farkaš i Ivan Jerbić.Ivan je bio jako veliki nogometni talenat ali pošto je jedan od one Jogurt generacije takve su mu i kosti pa je češče kod kirurga nego kod kuće.A na četvrtoj slici smo Ana i ja.Tu neću ništa posebno objašnjavat.Pogledajte i divite se ljepoti!Mojoj,naravno!

A sada bi mogli preći i na pojedine zanimljivosti.Npr. obavezno pogledajte ovu sliku pod radnim nazivom Separatisti!Pogledajte sliku i bit će vam jasannjen naziv.Na njoj su Braco i Gembo. Da nam nedaj Bože u svatovima nebi slučajno neku pizdariju napravili vanzemljaci pobrinio se Man in black!Isti Tomy Lee Jones!Sad je meni jasno zašto se dobar dio ekipe slabo sjeća subotnje večeri.NAravno da nismo zaboravili i one koji su tamo bili za sve nas a to su naši svirci i vjerni i vrijedni konobari! Bez njih nema ni svatova.Za kraj ovog odlomka ide poslastica-meni osobno uvjerljivo najjača slika koji ni pod koju cijenu nesmijete propustiti--GLAVURDE!!--

Pošto je bilo stvarno puno dobrih slika,one slične sam umanjio i od njih napravio krasne kolaže sa objašnjenjem.Njih pogledajte klikajuči na slijedeće linkove:
-Slika prva:po dvoje u zagrljaju!
-Slika druga:Glišo,Ile i Mrus!
-Slika treća:po dvoje u zagrljaju 2
-Slika četvrta:Bobika stariji,Bobika mlađi i Zubak!
-Slika peta:vrste plesova!
-Slika šesta:po dvoje u zagrljaju 3!
-Slika sedma:tri hrabra-predstavnik pijanih,predstavnik veselih i predstavnik umornih!
-Slika osma:(šećer na kraju)-Rezanje mladenačke torte

Evo još nekoliko slika naroda i njihovih zanimacija tijekom večeri:

Dragan,Valerija,Ana i Mario I Zubak prijeti prstom Mario,Ana i Ive Ekipa s(a)mrti

Igranka Mladenci i kumovi Čoko i pop Dukljanin Maka

Od ovih slika skrečem pozornost na razgovor ugodni Čoke i svećenika koji se zbio netom poslije misnog slavlja.Vrag zna o čemu su njih dva pričali?!I na sliku Make kako pjeva u standardnoj pozi za izvođenje Slavonskih pjesama.To su ove zadnje dvije slike.

A mladence smo ostavili za kraj:

Tanac Skidanje podvezice Rezanje torte

Na prvoj slici naš svježe vjenčani par pleše tanac.Bečka škola! Na drugoj se Stanko zavukao Slađani pod haljinu iz nama još uvijek neznanih razloga!Izgleda da mu je zamirišalo!Ali kud ćeš pred tolkim ljudima,oli si poludija nedilje ti? A na trećoj je već spomenuto rezanje mladenačke torte i degustiranje iste.Izgleda da su Stanku više oči bile gladne.
I to bi bilo to (za sada) što se tiče slika iz svatova dragog nam Stanka i njegove Slađane rođene Rukavina.Neka je mladom paru sretno u životu i neka im Bog podari zdravlja i masu djece da tati Đuri i mami Lidiji nebude dosadno.Finili su svatovi-tko je sljedeći?

P.S.Nisam pisao o atmosferi u svatovima,to prepuštam onima koji su tamo bili pa neka u komentaru ostave po koju anegdotu,a vi ostali OBAVEZNO pregledajte sve slike!Živi bili u vinu se kupali!

Post je objavljen 25.05.2005. u 16:30 sati.