Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Poraz nogometaša,kedatska liga košarkaša

Već dugo nenapisah novi post a bilo je nekoliko događaja o kijima valja prozboriti par riječi. Počet čemo s porazom nogometaša u Grabrovnici kod Croatie.Naši su poraženi rezultatom 4:1 a jedini pogodak za nas je postigao Luka Liović zvani KoLuka!Kako mi kaže moj prijatelj Majstor (Matija Peterfaj) on je bio taj koji je primio loptu,povukao je i kad je trebao zabiti gol odlučio se za dodavanje Luki koji je bio sam kao duh i zabio je gol.No to nam nije pomoglo da nebudemo uvjerljivo poraženi.I tako je ponovno debi našeg golmana,popularnog br.12,završio neslavno sa 4 komada u mreži.kažu očevici da nije kriv ni za jedan od primljenih golova.Pošto je Mikleuš pobkedio,naši su sad pali na 4 mjesto,ali zaostatak je minimalan.Sljedeće kolo igramo doma,a ovaj vikend je u Čačincima ujedno i kirvaj (blagdan Presvetog Trojstva,a to ime nosi i naša Crkva) pa se nadamo pobjedi koja će uveličati slavlje!
Juniori su (iako opet oslabljeni) pobjedili 2:1 golovima Ivana Vengerta.Napomenimo da su prošli tjedan u kupu naši momci također slavili protiv istog protivnika.Nešto sam načuo u DEFU da će se finale kupa županije možda igrati u Čačincima!!!!Termin je 26.05.2005. na Tijelovo.Ako se dobije to domačinstvo,u Čačincima će biti ludnica!
Zamoljen od strane košarkaške uprave,moram spomenuti da je u tijeku kadetska liga košarkaša skupine Istok u kojoj se natječu i kadeti Čačinačke Mladosti.Nakon trećeg kola,naši momci imaju 2 poraza i pobjedu,a ove subote su doma izgubili od ekipe Požege.Uz nas,tu se natječu momčadi KK Slavonski Brod, KK Požega Piper, KK Belišče, KK Vinkovci, KK Nova Gradiška, KK Osijek, KK Slatina, KK Hrvatski Sokol i KK Slavonija. Kao što vidite,uglavno sve veliki gradovi i košarkaški centri.Bez obzira na plasman,naši momci će moči mnogo toga naučiti i stječi potrebno iskustvo.Zoki mi je doneo i nekoliko slika sa posljednje utakmice kadeta:

Kadeti Mladosti Kadeti Mladosti Kadeti Mladosti

Ovog vikenda je za Alkose jedan veliki događaj-ŽENI NAM SE NAŠ DRAGI I OMILJENI STANKO BEHIN -KEC! ovih dana je malo strka oko proprema za svatove pa stoga i kasnim s ovim postom.Pošto je u četvrtak momačka,možete očekivati u petak exluzivno izvješče popračeno s mnoštvom slika.Nadam se da če biti i slika i sa prprema svatova,pravljenje šatora za momačku,klanje prasaca itd itd. A idući tjedan post o samim svatovima.Svi vi koji nepoznate Keca o njemu možete čitati ovdje!U nadi da će sve proteći kako treba ja vas nemilosrdno pozdravljam i nadam se da ćete i dalje dolaziti na blog kako bi vidjeli kako žive Alkosi!Živi bili u vinu se kupali!

P.S.Kec je prvi od sve djece u Alkosima koji je odlučio stati pred oltar!Podržite ga i vi!


Post je objavljen 17.05.2005. u 14:30 sati.