Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Mladost u finalu!!!

Danas popodne s početkom u 17 sati u Čačincima je odigrana utakmica polufinala kupa županije za juniore. Sastale su se ekipe Mladosti i Croatie iz Grabrovnice. Naša je Mladost pobijedila rezultatom 3:1 i plasirala se u finale kupa (protivnik meni još nepoznat-Slatina ili Suhopolje)

Mladost-Croatia 3:1

Juniori NK Mladost Čačinci 2004/2005

Dakle,dans su naši momci nastavili s dobrim igrama ove sezone i plasirali se u finale kupa županije. Dečki igraju lijepo i atraktivno i zaslužili su ovaj rezultat.Šteta je samo što nenastupaju u prvenstvu u ovom sastavu jer bi se vjerovatno prošetali ligom.Zašto nenastupaju o ovom sastavu?Zato je Nemeth,Kelava,Blek igraju za seniore a priključuju im se ponekad i drugi igrači (Majstor,Darko,Vendy..)
Počelo je klasičnim ispitivnjem snaga dok odličan prodor Vendya po lijevom boku mali Marko Nemeth nije topovski zakucao u mrežu za 1:0!Odlična akcija i prekrasan gol.
Nakon pogotka,naši i dalje napadaju i nižu lijepe akcije jednu za drugom sve dok Deni Kelava iz slobodnog udarca nepovećava vodstvo na 2:0!Još ljepši gol od prvoga. Slobodnjak na više od 20 metara malo iskosa (lijevo)-zalet,snažan udarac i lopta pod prečku ulazi u gol na golmanovo veliko iznenađenje jer su svi očekivali nabacivanje.
A tih nabacivanja je zaista bilo mnogo,no nismo ih uspjeli iskoristiti.I tim rezultatom se odlazi na poluvreme.
A kakva bi to bila utakmica da Alkosi nisu bili tamo.Dečki su zaslužili i ne samo našu pažnju. U poluvremenu smo okrijepu potržili u klupskoj "birtiji" kao i svaki puta kad je neka utakmica.
Drugo poluvreme bolje otvaraju gosti i uspjevaju smanjiti rezultat na 2:1.Naši su se malo povukli i gosti su to uspjeli kazniti.No iz jedne brze kontre naš dragi Majstor koristi svoju brzinu i spretnost i postavlja konačnih 3:1!
Do kraja utakmice gosti neuspjevaju ozbiljnije ugroziti vrata Mladosti i Mladost potpuno zasluženo ide u finale kupa županije za juniore i pobjedu proslavlja sa svojim navijačima!

Momcima sve čestitke! Nadamo se da će momci uspjeti i u finalu i da če u Čačince donijeti trofej namjenjen pobjedniku kupa!Sretno momci!


Post je objavljen 11.05.2005. u 19:25 sati.