Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiens

Marketing

Iskustva

Iskustva u zaštiti zdravlja sa vodećim kineskim proizvodima.

Također vam skrećemo pažnju na mogućnost konsultacija sa našim doktorom koga su Kinezi posebno obučili za terapiju.

Grčevi kod male djece-Danijel, 1 mjesec, Zagreb
Imao je jake grčeve, nije mogao spavati i bio je poprilično mlitav. Dodano mu je u hrani na vrh noža dječji kalcij dva puta dnevno. Grčevi nestali za četiri dana, a za mjesec dana stanje se jako popravilo (majka nije dojila)

Upala uha, dijete 8 mjeseci,, Zagreb
Upala uha, visoka temperatura. Kordiceps 1/5 kapsule u čaj. Nakon dva dana temperatura normalna, upala nestala.

Problemi sa kožom-Nada, 44 g. Zagreb
Pet godina pokušavala sam riješiti problem sa kožom samo na određenom dijelu tijela , probala sam zaista sve od klasične medicine, promijenila prehranu, tretirala to područje sa svim što mi je preporučeno ali uspjeh je bio samo privremen odnosno kratkotrajan. Prije godinu dana potrošila sam jednu kutiju bio kalcija i jednu kutiju hitozana. Moja koža je potpuno čista kao da se tu nikada ništa nije događalo, a ja se neizmjerno zahvaljujem Tienshiu.

Parkinsonova bolest-Mladen, 58 g.
Parkinsonova bolest, početak Alzheimera, Prije upotrebe hodao uz pomoć invalidskog pomagala na kotačićima i otežano govorio. Koristio: antilipidni čaj, dvostruku celulozu,hitozan, sleeping, biokalcij za pob, funcija mozga. Nakon dva mjeseca korištenja preparata hodao samostalno dnevno šećući 1,5km i počeo razgovjetnije govoriti. Nakon šest mjeseci svakodnevno ide u šetnju sa psom nekoliko puta dnevno.

Iskustvo kod multipleskleroze-Marijan, Zagreb
Moj prijatelj već 12 godina boluje od multipleskleroze. Potrošio je skoro cijelo bogatstvo na razne preparate ali poboljšanje nije osjetio. Prije nekog vremena preporučio samo mu Tianshi preparate. Počeo je piti biokalcij za mozak. Nakon samo jedne kutije on je ponovo počeo sticati kontrolu nad lijevom nogom. Tako da je mogao i čarape navući na noge. Radost mu se povratila i nada da može poboljšati svoje stanje.


Iskustvo sa Tianshi preparatima kod kemoterapije-Matea, Hrvatska
Točne latinske dijagnoze ne znam, ali rječnikom laika mojoj teti dijagnosticiran je rak obje dojke i to na svakoj dva posve različita tipa. Nakon mastektomije primila je prvu kemoterapiju koju je isprva relativno dobro podnijela bez povraćanja, a nakon dva tjedna počelo je ispadanje kose, povišena temperatura, bolne ranice u ustima, žarenje u tijelu...

Prije dva tjedna naručila sam biokalcij, holikan, hitozan i noni.
Sve to uzima moja teta koje je drugu od šest kemoterapija jako dobro podnijela bez povraćanja (uz Zofran koji većini ne pomaže) i mnogih drugih nuspojava .

Iskustva kod osteoporoze
Biokalcij se pokazao najjačim preparatom upravo kod osteoporoze. Možete kod nas pogledati nalaze tri gospođe iz Rijeke i vidjeti uspješnost primjene biokalcija kod osteoporoze. I uvjeriti se u učinak.

Zdenka, 74 g. Zagreb
Osteoporosis, cervikobrachiale sindrom. Uz mnoge fizikalne terapije stanje se samo povremeno poboljšavalo. Uz preparate Tianshi kroz 6 mjeseci stanje se znatno popravilo.

Ružica, 56 g., Zagreb
Osteoporoza i artritis. Koristila bioklacij i antilipidni čaj. Vidno poboljšanje pokretljivosti svih kostiju. Bolovi 90% manji. Stisak šake gotovo normalan.

Iskustvo kod problema sa zglobovima-Jevgenije, Zagreb
Kako sam se u mladosti bavio sportom, počeli su s vremenom problemi sa koljenima. Sve sam se teže kretao. Supruga mi je predložila da koristim biokalcij. U početku sam bio skeptičan. Međutim kada sam počeo koristiti biokalcij bolovi su nestali i ja se danas mogu kretati bez problema. Čak se i osjećam 15 godina mlađi.

Behter-Miro, 50 g., Zagreb
Behter 15 godina. Godinama koristio voltaren-retard, forte, čepići, lumidol,mioflex… Nakon korištenja Biokalcija, biocinka, biokalcija za pob. Funk. Mozga, hitozan, mravac. Nakon tri tjedna nestali bolovi osjeća s esuper.

Upala tetiva na ruci
Upala tetiva na ruci i jaki bol. Na hitnoj primila voltaren, nakon nekoliko sati bolovi ponovo počeli. Primila 10 blokada, bolovi i dalje nesnosni. Koristila biokalcij, biokalcij za pob. Funkcija mozga, kordiceps. Nakon dva dana korištenja preparata bolovi nestali.

Iskustvo sa alergijom-Suzana, 40 g. Zagreb
Imala sam probleme sa alergijama. Najviše me smetala ambrozija. Ovo proljeće se osjećam kao da nikad do sada nisam imala nikakvih problema sa alergijama.

Problem sa tlakom -Marija, 60 g. Zagreb
Imala sam problema sa povišenom masnoćom, visoki tlak, probleme sa želucem (moram jesti jako laganu hranu - lešo). Uzimala sam antilipidni čaj u vremenu od 160 dana . Osjećam se izvrsno, imam redovitu stolicu, a tlak mi je potpuno normalan.

Miroslav,54 g., Zagreb
Povišeni krvni tlak, problemi sa bubrezima i mjehurom. Koristio antilipidni čaj, kordiceps, biocink,biokalcij. Tlak je u granicama normale. Problemi sa bubrezima i upalom mjehura nestali čak je i problem pražnjenja stolice bitno poboljšan.

Problemi sa učestalim prehladama-Galina, 40 g. Zagreb
Imala sam stalni umor, stalno sam bila prehlađena, loše sam se osjećala i na preporuku uzela sam biokalcij dva puta i jednom biokalcij za djecu, cink i kordiceps. Zadnjih dvanaest mjeseci nisam niti jedanput bila prehlađena i životna energija mi se potpuno vratila. Iskreno hvala Tianshiu.

Vitiligo-Iva, 16 g.
Problemi sa vitiligom. 8 godina je pokušavala sa svime što su joj doktori savjetovali. Nakon što je koristila Tianshi preparate nestale su fleke sa koljena i zglobova, a fleka u blizini desnog oka počela se smanjivati. Boja kože postala je prirodna.

Epilepsija-Krešimir, 36 g.
Učestali napadi epilepsije. Doktor predložio operaciju. Nakon korištenja biokalcija za mozak tokom 5 mjeseca niti jedan napad epilepsije.

Herpes-Umirovljenik,
Svakoga mjeseca po dva puta problemi sa herpesom u nosu. Nakon korištenja kordicepsa već par mjeseci ni traga herpesu.

Trn u peti-Anton 58 g., Zagreb
Trn u peti. Koristio gai bao. Nakon tri tjedna potpuno prestali bolovi i nestao trn u peti.

Post je objavljen 15.03.2005. u 21:29 sati.