Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zene

Marketing

Kako sa zenama? Istinite price...

Najnoviji doživljaj ponukao me da uopće otvorim blog. Mislio sam.. blog, ma kome to treba? Imaš forume, news grupe.. tristo čuda... ali nekao je ipak blog najbolji za ovo.
Ispričat ću vam kako sam na netu upoznao prekrasnu ženu. Ispričat ću vam sve u detalje, onako kako sam ja to doživio, čuvajući privatnost.

Već sam dugo na netu, no prethodne doživljaje ću preskočiti i usredotočiti se na ovaj najnoviji.
Lete porukice tamo-amo, dopisujem se s komadima, s nekima duže, s nekima kraće. Stvar je u tome da ako nisi dovoljno brz, dovoljno upečatljiv, komunikacija se razvodni... naravno, to važi i za drugu stranu.
I dobijem jednu u nizu poruka, ona je inicirala komunikaciju. Zvat ću je R. Odgovorim joj kulturno... i počne dopisivanje. No temu treba skrenuti na ono bitno, na intrigantne stvari, treba nešto "divlje" ubaciti... hoće li se uplašiti što sam tako direktan? Mislit će da mi nisu sve na broju? Pa nek se uplaši ako je zec, ali ako je malo čvršća žena prihvatit će to. Ako ima petlje vratiti, barem verbalno, vidjet ću to ubrzo! Pa takvu ženu i želim upoznati...
I da! Iako njen profil djeluje dosta odmjereno, R. mi uzvrati "udarcima" i komunikacija postane puna naboja! R. je vrlo zanimljiva, hrabra, nema dlake na jeziku, ima životnog iskustva... ali kako izgleda? Tražim je sliku, ali neće ni čuti o tome! Ja bh joj poslao, ali neću ako ne dobijem za uzvrat. I ona predloži - kava, odmah danas poslije posla - pa da bacimo karte na stol! Bože, R. ima još i više incijative nego ja, pomislim, i naravno pristanem. Izmjenimo brojeve telefona... kasnije će se ispostaviti da oboje imamo 2 broja - jedan je samo za takve kontakte.. ma znate, čovjek se danas mora čuvati - ima puno žena-manijaka u današnjem društvu. Zamislite plavušu u minjaku s tamburicom pod vlastitim prozorom! Pa što će reći susjedi!?
Sjedam u auto, dogovor je blizu njene firme, zovem da sam stigao. Što li me čeka? Znam da se radi o visokoj plavuši, i to je sve. Vidim joj siluetu, nije lagala :) ali kaput mi skriva malo bolji pogled. Izlazim iz auta da se upoznamo. Prekrasne plave oči, velika usta (ne moram vas podsjećati na kaj to asocira), divan osmjeh. Idemo negdje u blizini na piće. Biramo birc u kojem ćemo moći normalno razgovarati. To je uvijek malo napeta situacija. Koliko god sam komada imao uvijek postoje oni žmarci u trbuhu... a ovaj puta je sve pomalo prenaglašeno jer žena je opasan komad! Ne skidam oči s njenih očiju, ali niti ona s mojih! Vau! Mala je opaka, što sad? Nema nazad! Već smo počeli na netu otvoreno, sada sam nastavimo. Pa kao da se poznamo 100 godina, stvarno rijetkost. Partneri, sex, poze, iskustvo, posao... joj koliko smo različitih tema protresli. Naravno, i onu o zaštiti za vrijeme sexa. Joj, koliko je toga divljeg bilo uzraku, najradije bih skočio na nju!
Na rastanku poljubio sam je u obraz! Nisam ništa više niti pokušavao... ali sam želio, pa tko ne bi, ma i ja sam samo muško.

Sutra na chatu... priznao sam joj da sam je htio potrgati zbog tog pogleda koji dira u dušu, zbog drskosti koja joj viri iz očiju. Rekla je da se osjećala isto, da nikada nije srela muškarca na kojeg je poželjela skočiti odmah! Joj, mora pasti sex, zaključili smo oboje! Ubit ćemo se od sexa! (ma znam da nije dobro prejudicirati rješenje unaprijed, ali odnos je postao totalno divlji, iako još uvjek samo verbalan). Pred kraj radnog vremena zvoni mi telefon: "Pi... ti ma... dolazi, moram te poljubiti!" Bile su to ružne riječi izrečene suptilno, nježno, jebozovno... Tada smo se prvi puta poljubili, u mom autu, divlje, luđački! Više se nisam suzdržavao, dozvolio sam si da mi ruke krenu posvuda, ali mi ona nije dozvolila.

I ponovo dan poslije na netu. Tako sam je želio poševiti! I ona hoće isto to, ali nas muči prostor (nemojte da sada objašnjavam zašto). No, njena prijateljica s kojojm živi radi popodne za koji dan, i imat ćemo stan. Samo trebamo oboje brisnuti malo ranije s posla... i to je to!
Ljudi, žena me kontaktirala, ugovorila piće, i sada me zove u stan! Svaki znalac će potvrditi da ovo nije svakidašnji događaj. I to kakav žena! Ne možeš a da se ne okreneš na ulici kad je vidiš!
E vidite, svi mi muški sanjamo o oavkvom događaju, ali kad se desi, počnemo sumnjati: treba li me za organe? Snimit će me skrivenom kamerom pa ucjenivati? Ili prodati moj film na internetu? Pa dobro, nisam ja Severina da me svi žele gledati, ma daj, ovo je stvarnost čovječe, ne kompliciraj nego uzmi kaj ti život pruža...

Došao je i taj dan! Uf, kako sporo dani prolaze kad su ovakve stvari u pitanju. "Čekat ću te u trenirci, spustit ću se da ti otvorim vrata od zgrade", kaže mi ona na telefon kad sam krenuo kod nje. Dobro, nije baš onako kako mi je opisala da bi me dočekala ali ako mi mora otvoriti vrata... polako vozim do njene zgrade kao mi je opisala, parkiram i čekam. Kad on: duga uredna plava kosa, do struka, kožni mantil s velikim razrezom naprijed ispod kojeg se vide kožne visoke pete, mrežaste samostojeće čarape...gore je crni korzet.. i to je sve!!! "Je, to ti je kućna trenirka?" :)

Čekamo lift, nismo sami, čekamo drugi :) U liftu sam je strasno ljubio, ali sam se suzdržao, glavno me tek čeka. No malo sam morao pogledati korzet.. dobro, dobro, morao sam vidjeti te sise.. uf! Poveća četvorka, jedva će mi stati u ruku!
Tuširam se... pa tražim od nje striptiz, želim je prvo malo gledati. Evo, još jednom sve na jednom mjestu: plava duga kosa, plave oči, svjetla put, uzak struk, grudi 4, visoka, ima i savršenu guzu - ni mala ni velika. Ja se inače palim na lijepe grudi, nekao me život razmazio :))) Dobio sam sve što mi treba. E pa do sada je gotovo cijela inicijativa bila njena, bila je brža od mene. Sada je vrijeme da ja preuzmem incijativu i da joj to sve lijepo fer "vratim"!

Htio bih da ovaj moj blog ostane na nekom nivou, ali stvarno nije fora da ga sada završim. Sada ide onaj dio za 18+. Malo se znamo ali odlučio sam joj napraviti sve za što sam znao da ona voli! Polegnuo sam je na trbuh i počeo lizati... kako mi je pasao njen prirodni miris!! (istrživanja pokazuju da genetika utiče na to odgovara li nam miris neke osobe. Tako će nam odgovarati miris osobe koja ima puno genetskih razločitosti u odnosu na nas. A manje će nam biti ugodan miris osobe koja nam je genetski sličnija) Kada je bila vidljivo napaljena polizao sam joj i guzu.. uf, znam da to dovodi do ludila. Nisam joj dao da mi dugo puši, previše bih se napalio. Stavio sam prezervativ (mrzim ga, k'o zagorac susjeda) i.. osvojio je. Promijenili smo sve moguće poze. Još vidim tu guzu kako se trese od mojih udaraca. Još osjećam kako me obgrlila nogama, držala moju guzu i nabijala me u sebe, da budem žešći! Glasna je u krevetu, prepustila se škorpionu, znala je kaj je čeka... osjećao sam kako uživa i to me još više napaljuje. Osjećaj koji imam kao muškarac kad mi se žena prepusti je nezamjenjiv.

Post je objavljen 16.02.2005. u 14:08 sati.