Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

Predati se Isusu

”Neće u kraljevstvo nebesko ući svaki koji mi govori:’Gospodine, Gospodine!’, nego onaj koji vrši volju Oca mojega, koji je na nebesima.” (Mt 7,21)

Danas je problem to što ljudi misle da religija spašava. Isus želi da mu predaš svoj život, svoje srce. On traži SAMO to, On želi svoj plan ispuniti u tvom životu. Izgovaranje molitve napamet, ili pak otvaranje svog srca Isusu i molitva tvog srca i da kažeš ono što doista misliš i osjećaš, da zahvališ za blagoslove, što misliš da je Njemu draže?

Da ti priđe ista osoba i kaže ti par istih rečenica svaki dan, a ne želi poslušati ono što ti njoj imaš reći, i da ti ne zahvali za ono što si joj dao, a ona to nije vidjela, kako bi se osjećao? Isus želi da dođemo pred Nj i predamo svoj život tako da svo vodstvo bude u NJEGOVIM rukama, tek onda ćeš doživjeti promjenu u svom životu. Isus želi biti tvoj prijatelj, a ne tvoja religija. Ne samo puki pojam i tvoje isprazne riječi da vjeruješ u Njega , a s druge strane da živiš životom koji ne raduje Gospodina.

Sve što trebaš je razmisliti, i donijeti odluku života- PREDATI svoj život Isusu.

Post je objavljen 16.01.2016. u 23:08 sati.