Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Nije za mlađe od 0,8 godina



Nije za mlađe od (1)8 godina (Hrvat sam bio i Hrvat ću biti, Živjela Hrvatska!)


Ivo Sanader, bivši premijer RH i bivši predsjednik HDZ-a, počinio je dvije kapitalne greške.

Kao nevješt političar (u doba prve garniture HDZ-a, bio je postranice (ne bez razloga)), nastojeći ostvariti nepripadajuću moć sklopio je savez sa tajnovitim silama.
U HDZ-u se oslonio na ključara svih unutarstranačkih izbora (Glavaša). Glavaš je na osnivačkoj skupštini HDZ-a kontrolirao glasačku većinu, te predlagao Šeksa za predsjednika HDZ-a, a Šeks se odrekao kandidature u ime Tuđmana. Od tog vremena, Glavaš je na svim unutarstranačkim glasovanjima kontrolirao glasačku većinu. (Kako to da je Glavaš znao što je potrebno za kontrolu jedne stranke, a ostali nikad nisu izgradili sustav zaštite od preuzimanja kontrole, koju je preko Ive Sanadera izvršila udbaška linija na čelu s Manolićem?)

Početna greška (majka svih grešaka) (koju je Sanader učinio prije smrti Tuđmana) je povezivanje s prosrpsko-proruskim agentom. I stavljanje u njegovu službu.
Povezivanje s takvim (zločincem) agentom (umjesto lustriranim, suđenim i zatvorenim) prouzročilo je niz događaja koji su omogućili Sanaderu kontrolu stranke i državne vlasti, ali (uslijed nesposobnosti uočiti pogibeljnost ustupaka) i urušavanje cjelokupnog sustava.

Prva velika greška Sanadera je povezivanje s ruskim političko-obavještajnim podzemljem. Strategija ruskog obavještajnog podzemlja je potpomaganje (nesposobnih i častohlepnih) političara u osvajanju vlasti (uvjetovanog ustupcima). Nelogični postupci Sanadera (donošenje zakona bez istinskih javnih rasprava, samovolja i autoritativnost ...) bili su samo odraz njegove političke neslobode (koja je promakla brojnom članstvu i vječno nedojebanim (čitaj: nedojebanim) novinarima i političkim analitičarima).
Korištenje materijalne i političke ambicije (neadekvatne pravim sposobnostima) ruska je strategija rušenja antiruskog sustava (i otvaranje vrata vlastitim imbecilima koji nameću proruske policijsko-doušničke režime).

Druga velika greška Sanadera je povezivanje sa Srbima. Iako je na parlamentarnim izborima 2004.g. (kako tvrdim da SDP (policijsko-doušnički) nema biračko tijelo, onda je krađa izbora jedini način da osvoje vlast) Sanaderov HDZ nije osvojio relativnu većinu, nakon dva (bezuspješna) pozivanja tadašnjeg predsjednika Mesića upućenih Račanu i njegovom SDP-u, u trećem pozivu predsjednika ponudio je mandat za sastavljanje vlade Sanaderu (koji je potrebnu većinu ostvario koaliranjem s Pupovčevim SDS-om (Srpskom demokratskom strankom)). Politički pismeniji bi primjetio tempiranje i ustupke koje netko tražio (sa svrhom razbijanja političkog bloka, HDZ-a kao političkog pokreta u koalicii s prohrvatskim strankama). Od tog vremena (naročito pod vodstvom Jadranke (umno-oplemenjene) Kosor), do pojave Karamarka, HDZ okuplja najveći broj birača, ali ne predstavlja nikakvu političku snagu u RH (radićev sindrom, prokazivanja političkih snaga koje treba otuđenjem političke moći razvlastiti). (Za dom, spremni!)
Tek pojavom Karamarka, HDZ nastupa iznova kao pokret (i predvodi iznova oslobađanje Hrvatske od unutarnje okupacije). Hrvat Hrvatom!

Pitate me je li Sanader kriv? Pored toliko službi, Sanader je jedino uz pomoć službi mogao doći na položaj (s kojeg je, bio pravno kriv ili ne, počinio štetu Hrvatskoj državi i hrvatskom pokretu (u nastojanjima osloboditi se rusko-srpskih okova)). Priznajem krivicu Sanadera jedino ako se istovremeno s njim osude ti orjunaško-četnički elementi (koji su izvršili otuđenje političke moći, izvršili unutarnju agresiju). Ako se to ne razriješi na odgovarajući način, neumitno će se Hrvatska približiti građanskom ratu (seljaci protiv ostojićeve "urbane-seljoberske" Hrvatske).
Jedino me veseli što su orjunaši prodane duše (koje prodaju obraz jer nemaju kičme (pogotovo ne za rat, oni su jaki tek iza rata)). Takvima se trebate predati, da bi vas pobijedili!

Hrvatska za sva vremena!






Post je objavljen 03.10.2015. u 02:00 sati.