Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

SINIŠA JEMBRIH NOVI JE ZAPOVJEDNIK JAVNE VATROGASNE POSTROJBE GRADA ZAGREBA

ZAGREB

Ono što je počelo kružiti Facebookom i čestitarenje Siniši Jembrihu na postavljanju za zapovjednika JVP Grada zagreba potvrdio je i sam Siniša u svom obraćanju na profilu

Dragi prijatelji i kolege, da prekinemo šutnju...
Postavljen sam na radno mjesto zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba.

Image and video hosting by TinyPic
"Moram priznati da mi je to velika čast i odgovornost ali i veliko iznenađenje jer nisam očekivao da će netko tko je bio "običan vatrogasac" uspjeti postati zapovjednik najveće profesionalne vatrogasne postrojbe u državi. Oni koji me dobro poznaju znaju da sam najsretniji sa ekipom na terenu, prljav ali sretan, no došlo je vrijeme za nove izazove. Posebno se zahvaljujem vrijednim djelatnicima vatrogasne postaje Dubrava VP Dubrava čiji je odličan rad i status "ponajbolje" vatrogasne postaje sigurno bio velika preporuka i pomoć u postavljanju na novo radno mjesto. Zahvaljujem se i ostalim kolegama na iskazanoj pomoci i velikoj podrsci i veselim se novim zajednickim projektima."

Ovim putem Vatrene Vijesti čestitaju zapovjedniku Jembrihu na novoj dužnosti , vjerovanjem da će dobro voditi zagrebačke vatrogasce jer svojim znanjem, htijenjem poštenjem, voljom i ljubavlju za tim pozivom sigurno je to i zaslužio....... a meni jedan od boljih komentara je komentar Damira Lackovića koji je napisao " Nasljednik slavnih prethodnika... Među tim prethodnicima se istiće ime Ivana Družete, blagog čovjeka ali srčanog i stručnog vatrogasca i zapovjednika (komandanta vatrogasne brigade). Uz čestitke na imenovanju, želim da i tvoje ime jednom bude na listi tih i takvih zapovjednika."

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 02.10.2015. u 18:00 sati.