Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/otric-seoci

Marketing

Drago Zloić pokojnog Petra 1931 - 2015

Drago Zloić pokojnog Petra 1931 - 2015


Image and video hosting by TinyPic


Ispravak pogrešnog navoda:

Za njim tuguju: "obitelj pok. brata Mate",

jer je u životu u našim srcima upropašteno misto di bi tribalo bit ono nešto šta bi činilo da moremo za dundon i diveron iskreno tugovat.


Obitelj pokojnog brata Mate tuguje jer ne more reć, izgubili smo dragog dobrog divera, dragog dobrog dundu, dragog dobrog prijatelja.
Obitelj pokojnog brata Mate tuguje i pita se zašto, čemu, jer si za života sa svojom ženom, mojom krštenom kumom i strinom, među obiteljima svoje braće vrlo smišljeno, lukavo i prikriveno vodija politiku spaljene zemlje i uništenja, i tako si skupa s njom, podržavan od cile vojske pomoćnika i simpatizera, uzornih katolika vjernika kao i vi sami, pokojnom bratu Mati i njegovoj obitelji nanija beskrajno puno zla, boli i patnje, di je samo moja mater, tvoja nevista, isplakala 1000 litara suza, a ja sam nešto bija kriv čim sam se rodija. Umisto lipe riči i mila pogleda i već tada si me počeja ubijat, i ubija si me cili život, i ubijali ste me cili život, i ubijali ste nas cili život.

Obitelj pokojnog brata Mate tuguje jer bi joj radije uskratija ruku pomoći, obitelj pokojnog brata Mate tuguje jer joj radije ne bi uklonija kamen s puta, obitelj pokojnog brata Mate tuguje i pita se zašto, čemu, jer si joj radije nabaca gomile kamenja na put.

Obitelj pokojnog brata Mate tuguje i pita se u boli, zbog čega, zašto, čemu, si umisto najveći prijatelj bija najveći dušmanin.

Sada te samo Bog more pitat i samo Njemu moreš i tribaš odgovarat koliko zla si učinija i zašto.



Petar,
u ime obitelji tvog pokojnog brata Mate
















































































































































































































































































































































































































Post je objavljen 08.09.2015. u 13:30 sati.