Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

DA LI TREBA UVESTI REDA U ORGANIZACIJU VATROGASNIH NATJECANJA.....???????

BREZJE
Piše: Damir Marenić

Svjedoci smo da se svake godine pojavi barem jedno novo vatrogasno natjecanje a samim time nastaje problem sa terminima jer dolazi do preklapanja vatrogasnih natjecanja. Sama organizacija vatrogasnog natjecanja jedan je od vidova da se popuni blagajna kako bi se prikupljenim sredstvima olakšala kupovina potrebne vatrogasne opreme kako za operativu tako i za natjecanje. Iz iskustva stečenoga godinama kao natjecatelj ili voditelj ekipe znam da svojim dolaskom na natjecanje ekipa želi postići što bolji rezultata ali isto tako da se pomogne domaćinu financijski kroz konzumiranje jela i pića.

Godina sam zagovornik podjele vatrogasnih natjecanja kroz regije, gdje bi se unaprijed HVZ-u prijavila Kup natjecanja te ekipe koje bi sudjelovale na tim natjecanjima, npr. na području Samobora i Svete Nedelje imamo kupove u Bobovici, Kerestincu, Otoku, Vrbovcu, Svetoj Nedelji, Strmcu, Molvicama.... unaprijed prijavljene ekipe za te kupove po načelu Kup HVZ-a osvajati će pehare i medalje ali i sakupljati bodove i mjesto na tablici tih regija što bi dovelo do pojačanoga sportskog adrealina samih ekipa, znala bi se satnica pojedinih Kupova te broj ekipa na natjecanjima što bi uveliko olakšalo organizaciju domaćinu. Na kraju određeni broj ekipa sa završne tablice po regijama nastupilo bi na završnom natjecanju bana J.Jelačića u Zaprešiću.

Ovo je samo moje glasno razmišljanje koje sam već predlagao kolegama sa natjecanja u zadnjih deset godina , uz neke preinake i poboljšanja ideje mislim da bi imalo smisla probati jer jednostavno nicanje novih kupova nastavit će se i dalje i imat ćemo situacija gdje neće biti dovoljan broj ekipa da bi se podijelili pehare a da li je to dobro?............. mislim da nije.......

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 22.08.2015. u 18:09 sati.