Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Karamarko je na malom Vrgorcu slomio zube - borba se nastavlja!



Bio sam večeras u stožeru Nezavisne liste mladih u Vrgorcu. Uz brojne pristaše te političke grupacije tamo su se našli i brojni SDP-ovci, HNS-ovci te gomila Vrgorčana koji nisu članovi nijedne političke stranke. Lijevi i desni, stari i mladi, građani Vrgorca i mještani naših sela, gornjeg i donjeg kraja Vrgorske krajine. Tko je tamo večeras bio vidio je na tom mjestu jedan čisti općenarodni pokret. Pokret koji ide srcem za svoj grad!
HDZ je iz Hercegovine doveo 600 lažnih birača, Karamarko i Brkić su im dali svu logistiku, skupi PR nam je prodavao 'muda pod bubrege', organizirali su u Vrgorcu klauzuru sa 700 članova stranke iz cijele Dalmacije, imali su tko zna koliko novca, Vrgorčanima se prijetilo i njih se ucjenjivalo. Zloupotrebljavali su gradske ustanove i njihovu logistiku. Večeras oni slave, pjevaju o "zemlji Hercegovini".
Sve druge stranke/liste nisu imale nikakvu logistiku i sve se radilo srcem. I usprkos tom titanskom HDZ-u, uspjeli su na kraju imati svega 8 glasova više! Večeras HDZ-ovi primitivci arlauču po našemu Vrgorcu, ali dobro oni znaju da ovo večeras nije bila pobjeda, ovo večeras ostavlja gorak okus u ustima i ovo večeras jamči da zora u Vrgorcu uskoro sviće. Karamarko je razbio zube na Vrgorcu! HDZ je Vrgorac izgubio, izgubio je dušu Vrgorca. I više ju neće vratiti! Vrgorčani su konačno rekli dosta. Ljudi, nemojmo se opustiti, moramo nastaviti. Borba za oslobođenje Vrgorca se nastavlja!


Post je objavljen 26.07.2015. u 22:48 sati.