Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

PROGLAS GRAĐANSTVU OPĆINE LJUBUŠKI



Poštovani građani Ljubuškog i ljubuške općine,

po Vrgorcu se naveliko priča kako se opet, po tko zna koji put, po Hercegovini mobiliziraju građani Ljubuškog, lažni birači Vrgorca, za glasovanje na lokalnim izborima u Vrgorcu.

Kada političari već nisu kadri ili ne žele riješiti problem, onda se moramo angažirati mi građani. Kao udruga građana i istaknuti akteri društvenog života Vrgorca možemo samo apelirati na sve građane Ljubuškog koji su bili prisiljeni prijaviti prebivalište na području Vrgorca zbog radnog mjesta, školovanja ili zdravstvene skrbi i drugih prava hrvatskog državljanstva, da na dan izbora ne dolaze na biračka mjesta diljem Vrgorske krajine i molimo ih da ne sudjeluju u biranju gradonačelnika i Gradskog vijeća Vrgorca.

Razni lovci u mutnom će opravdati glasovanje Ljubušaka na izborima za gradonačelnika Vrgorca, dat će mu legalnost i legitimnost, ali što se tiče Vrgorčana, to glasovanje nije samo prvorazredni politički skandal i nešto što bi bilo nelegalno kada bi Hrvatska i BiH bile pravne države, već takvo ponašanje pokazuje i apsolutni bezobrazluk i nedostatak kućnog odgoja onih koji sudjeluju u organizaciji takve rabote.

Zato vas molimo da ne glasujete na lokalnim izborima u Vrgorcu jer time samo podižete tenzije Vrgorčana prema vama, a to nije potrebno, niti je dobro ni za jednu stranu. Oduprite se zahtjevima i pozivima raznoraznih političkih lovaca u mutnom. Njihova demagogija služi samo za njihovu korist, a za Vas i Vašu djecu ih nije ni najmanje briga. Kao što ih nije briga ni za Vrgorčane i njihovu djecu, već isključivo za javne sinekure i fotelje. Uostalom, nemamo vam što o tome detaljnije govoriti, imate i vi iste takve u svojoj općini.

Vrgorac i Ljubuški su stoljećima okrenuti jedan prema drugome i dobri susjedi možemo biti samo ako se jedni drugima ne budemo petljali u lokalnu politiku i funkcioniranje lokalne samouprave. Vrgorčani ne biraju ljubuškog načelnika, pa nije ni na Ljubušacima da biraju vrgorskog gradonačelnika.

Vjerujemo u Vaš razum.

ZA bratski Vrgorac i Ljubuški!

Vrgoračke novine, 24. lipnja 2015. godine


Post je objavljen 24.06.2015. u 12:58 sati.