Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenazvijezdice

Marketing

Višegodišnji zatvor???

Ovo je tekst iz novina

"U naletu automobila koji je u alkoholiziranom stanju vozila liječnica (46) Opće bolnice Karlovac jučer u 9.45 sati poginula je umirovljenica (77). Prelazila je pješački u blizini Trga Josipa Broza.

Vozačici je izmjereno 1,68 promila alkohola u krvi, a svjedoci su za Jutarnji list rekli da nije ni zakočila, a nakon nesreće pokušala je pomoći unesrećenoj ženi. Liječnica je specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja.

Zbog izazivanja nesreće sa smrtnom posljedicom prijeti joj višegodišnja zatvorska kazna. Pješakinju su prevezli u bolnicu gdje je nakon nekoliko sati preminula."




U srijedu ujutro - 9,45 doktorica, specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja je imala 1,68 promila alkohola u krvi????

Prijeti joj višegodišnji zatvor???

U kojoj državi živi ova novinarka????

Nevjerojatno je kako je postalo "normalno" izgubiti život u prometu. To se, jel', kao svima može dogoditi.. Pa onda o tome ne treba poslije više pričati, ni imati dan obilježavanja žrtava u prometu - JER VAŽNO JE O TOME STALNO GOVORITI I PONAVALJATI I UČITI DA SE TO VIŠE NIKAD NIKOME NE BI DOGODILO.

Ali ne.. bolje je poslije pričati o tome kako se mi nosimo s tugom i boli zbog izgubljenih nam najmilijih.. I nametati nam mišljenja onih koji ne znaju što znači imati mrtvo dijete, sestru ili brata, roditelje, prijatelje i živog čovjeka koji im je oduzeo život, i koji neće dobiti nikakvu kaznu zbog tog idiotskog zakona koji je taj zločin nazvao nenamjernim, a ipak ga zove ubojstvom. Pa zar kršenje pravila u vožnji nije namjera???? Mi moramo slušati one koji nas žele naučiti kako se mi sad moramo s tim nositi i ponašati. Da ne bi drugima oko nas bio život težak.

Moja sućut obitelji!

Post je objavljen 21.05.2015. u 10:52 sati.