Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

POZITIVA.HR Privredni subjekt zapošljava 40 ljudi u Gospodarskoj zoni 'Ravča'!



Nije sve tako crno u Vrgorcu. Dobre vijesti dolaze iz Gospodarske zone 'Ravča'. Tamo će se u lipnju otvoriti privredni subjekt s 40 zaposlenih! Kako je u Vrgorcu raspušteno Gradsko vijeće i razriješen gradonačelnik, tu nam je izvrsnu vijest prenio gradski činovnik koji je želio ostati anoniman, a bio je jedini kojega smo zatekli u gradskoj upravi u petak u podne.

Kako se navodi, poduzeće 'Grad Vrgorac d.o.o.' gradi u Gospodarskoj zoni 'Ravča' postrojenje na dva kata površine dvjestotinjak metara četvornih u kojemu će se proizvoditi visokokvalitetna magla namijenjena tržištu Europske unije.

Zasad je u planu pokretanje linije za proizvodnju čiste magle, a od slijedeće godine kreću i linije magle s okusom demagogije, okusom populizma, okusom predizbornih obećanja, te okusom čokolade i jagode.

Sirovina za proizvodnju magle nabavlja se vrlo jeftino na lokalnim nalazištima i to odmah u samoj zoni, zatim u biopročistaču kod Vrgorca, nedovršenoj kanalizaciji, igralištu u Banji, vodovodu u Mijacima i gradilištu vrgorskog Vatrogasnog doma i Doma kulture.

Kako najavljuju iz same tvrtke, za sada su zaposlili 40 ljudi, a ako prijevremeni lokalni izbori prođu kako treba, broj zaposlenih i količina proizvedene magle će se udvostručiti.


Post je objavljen 11.05.2015. u 07:10 sati.