Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matijevici

Marketing

DVD KULA NORINSKA OBILJEŽILO SV. FLORIJANA PRAKTIČNOM VJEŽBOM

Gore drvene palete kraj spomenika na Kuli Norinskoj. Zvuci sirene i jurnjava vatrogasnih vozila bude pozornost mještana Matijevića i Kule Norinske. Vozila su puna vatrogasaca u punoj vatrogasnoj spremi. Promet je zaustavljen iz svih smjerova. Vatrogasna vozila i to navalno vozilo K-202 i vozilo K.203 hitno stižu na lice mjesta i u nekoliko sekundi spremne posade vozila iskaču na cestu, razvijaju vatrogasna crijeva i pred mnoštvom znatiželjnika gase požar.

Sve ovo gore navedeno se odvijalo u sklopu vatrogasne vježbe koja se u organizaciji DVD Kula Norinska 04. 05. 2015 godine u 19.30 odvijala u Kuli Norinskoj u sklopu obilježavanja Sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca.

Vježba je pokazala visok nivo uvježbanosti vatrogasaca DVD-a koji su sudjelovali u vježbi, a koja, prema riječima prisutnih je rezultat vježbanja i protupožarnih aktivnosti koje se odvijaju tijejom cijele godine.

Vježbi su prisustvovali i načelnik Općine Kula Norinska Nikola Krstičević, zamjenik načelnika Branko Jerković te Mario Jerković (MUP-protupožarna zaštita), a vježbu je pratilo i mnoštvo znatiželjnika.

Po završetku vježbe, najmlađim znatiželjnicima je omogućeno da se provozaju u navalnom vozilu s upaljenom sirenom i rotacionim svjetlima.

Poslije svega je za članove DVD-a organizirana zakuska i druženje do dugo u noć.

Priprema "palitelja"
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Najmlađima je omogućena vožnja koju će pamtiti
Image and video hosting by TinyPic

Valja napuniti cisterne nakon vježbe - uvijek spremni, svugdje i u svakom trenutku!
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 05.05.2015. u 21:30 sati.