Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

U susret 10. travnju (2016.)

Titoistički (staljinistički) antifašizam kao temelj moderne RH je (ne)povijesna laž, floskula.
Svjetski rat je pripreman i provođen oslanjanjem na (opravdane ili neopravdane) težnje naroda koje su "veliki" htjeli uključiti u rat.
Srbima je nuđena Makedonija i dio Makedonije/Grčke (izlaz na more sa Solunom; Srbi su i Prvom svjetskom ratu zahtijevali izlaz na more, a predsjednik USA Woodrow Wilson u 14 točaka je zahtijevao izlaz Kraljevine Srbije na more). Vojnim pučem (koji je organizirala britanska obavještajna služba) 27.3. 1941. je unatoč jamstvima o vrijednosti pristupa Trojnom paktu (potpisanom 25.3. 1941.) Kraljevina Jugoslavija postala meta njemačke vojne sile ...
Korištenje rata za etničko čišćenje BiH, Vojvodine (koja je vjekovno bila dio Hrvatskog, pa mađarskog kraljevstva), za genocid nastavila se dolaskom Tita i partizana.
Srpski ekspanzionizam vršen etničkim čišćenjem i genocidom, agresija (teritorijalno zauzimanje) ostalo je nedovoljno osuđeno. Srbima se dopuštalo, a Hrvatima se pripisivalo.

Britansko-rusko/sovjetso/ruska politika antigermanske politike osovine zla se iskazala u najzloćudnijem obliku.

Titovi antifašisti, upregnuti u tu politiku osovine zla su sudjelovali u rastakanju i porobljavanju Hrvatske i hrvatskog naroda. Nisu i ne mogu biti temelj moderne (niti bilo koje druge do porobljene) Hrvatske.
Snaga partizanskog pokreta (upregnutog u svjetska zbivanja) sastojala se u malobrojnosti i ustrajnosti na falsificiranju povijesti sa zadaćom otuđenja političke moći (i reduciranja Hrvatskog suvereniteta).
Sama ustrajnost na služenju (sovjetima/rusima) i ulazak Crvene Armije osigurala im je političku (uzurpiranu) vlast. Tito i komunisti su na vlast došli uspostavom okupacije provedene od Crvene Armije (provedena je revolucija uz pomoć Crvene Armije i uspostavljena marionetska vlast).
Pozadina titovog preuzimanja vlasti (satkana od laži, prevara, likvidacija i progona) jamstvo je zločinačkog karaktera cijelog pokreta (koji se predstavljao kao humani i pravičan).
Samo je sustav jednoumlja održavao zablude i nelogičnosti takvog sustava koji se volio nazivati jedinim ispravnim.
Zauzvrat, te političke snage i danas domoljubni poklič Za dom spremni! prozivaju fašističkim ... Prikrivajući svoje zločinačke poduhvate diljem nesrpskih zemalja.
Vrijeme je za službeno izjašnjavanje hrvatske vlasti o povijesti (kojoj idemo u susret).




Post je objavljen 13.04.2015. u 13:42 sati.