Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rskkarlovac

Marketing

REZULTATI NA 15 OTVORENOM PRVENSTVU HRVATSKE U MINI I SUPER MINI RUKOMETU

DO SADA NAJVEĆI SPORTSKI USPJEH RUKOMETNE ŠKOLE KARLOVAC



15. otvoreno državno prvenstvo u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake
Rukometna škola Karlovac pobjednik i kod dječaka i kod djevojčica
Održan prvi dio 15. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu

Rukometna škola Karlovac i Hrvatski rukometni savez organizatori su 15. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.
Prvi dio prvenstva održan je u nedjelju u tri karlovačke sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i dvorani Osnovne škole Dubovac. Bilo je to natjecanje u super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2005. godine. Sudjelovalo je ukupno 80 ekipa. Na svečanosti otvorenja govorili su predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković, županijski pročelnik Željko Šančić, predstavnik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Lukić, predstavnica Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Marija Crnković i karlovački gradonačelnik Damir Jelić. U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojila je Rukometna škola Karlovac koja je u finalu pobijedila ekipu "Poreča" s 9:6. U susretu za treće mjesto "Buzet" je pobijedio "Ivanić 1" s 9:8. U najbolju petorku prvenstva izabrane su Paulina Pavlić iz "Ivanića 1", Aurora Ivoda iz "Buzeta", Vita Ivančić iz "Poreča", te Iva Botički i Hana Trgovčić iz Rukometne škole Karlovac. Najbolja vratarka bila je Jana Pavlat iz "Poreča", najbolji strijelac Malika Ajdinović iz Rukometne škole Karlovac i najbolja igračica Iva Botički iz Rukometne škole Karlovac. U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Virovitice", drugo je bilo "Buje" i treće "Sesvete". U konkurenciji dječaka rođenih 2005. godine prvo mjesto osvojila je ekipa Rukometna škola Karlovac, koja je u finalu pobijedila Rukometnu školu "Vučići" iz Zagreba nakon izvođenja peteraca s 9:8. U regularnom dijelu utakmica je završila 5:5. U utakmici za treće mjesto "Hrvatski dragovoljac" iz Dugog Rata pobijedio je ekipu "Mini sunca" iz Biograda s 8:4. U najbolju petorku prvenstva izabrani su Nino Topić i Leo Bajamić iz "Hrvatskog dragovoljca", Tin Nujić i Lovro Weber iz "Vučića" i Borna Gavrić iz Rukometne škole Karlovac. Najbolji vratar bio je Tonko Tomičić iz Rukometne škole Karlovac, najbolji strijelac Vito Salaj iz "Vučića" i najbolji igrač Tin Brezović iz Rukometne škole Karlovac. U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Crikvenice", drugo "Buzet" i treće "Čavle". Počasni pokrovitelji 15. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu su hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Grad Karlovac i Karlovačka županija. Drugi dio prvenstva bit će održan u nedjelju od devet sati, a u natjecanju u mini rukometu nastupit će djevojčice i dječaci rođeni 2004. godine.

Rezultate sa 15. OTVORENOG PRVENSTVA HRVATSKE U MINI I SUPER MINI RUKOMETU ZA 2005 godište možete pogledati na stranici: Klikni
Rezultati se nalaze u prilogu na stranici prvenstva ispod galerija slika.

DP ZA 2005 GODIŠTE - OTVARANJE PRVENSTVA




DP ZA 2005 GODIŠTE - DOPODNEVNE BORBE U DVORANI EKONOMSKE ŠKOLE DP ZA 2003 GODIŠTE



FINALNE BORBE DP ZA 2005 GODIŠTE


PROGLAŠENJE POBJEDNIKA



Post je objavljen 12.04.2015. u 23:39 sati.