Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nightwishqueen

Marketing

Eichi

Mislila sam pisati o seriji koju volim, NO, nekako moram pisati o ovome! yes
(a i napooookon je došlo vrijeme za new post hihi zubo zbilja me nije bilo, no ne odlazim nikad! I shall be here forever! party)



Eichi je jedna predivna manga koju sam randomly išla čitat i onda mi je zaokupila misli i jednostavno wow - the moment of loving it happend!
Žanrovski je to shojo - romance -drama manga koja ima čak i tipičnu temu za shojo mange a koja me totalno iznenadila! Nisam očekivala kada sam pročitala the plot da ću naletiti na tu ozbiljnost u radnji bez imalo humora jer kada sam pročitala o čemu se radi zapravo očekivala sam humorističnu radnju, but it was not, and I loved it!
Manga ima tu ajmo reč tipičnu profesor-student temu, no radnja je sve samo ne tipična i tajna tog profesora je ajmo-čak-reč tipična, al odnos prema tome je netipičan i čak pomalo više teži prema stvarnim reakcijama.
Jako mi se dopala manga! Zbilja! Ima 6 volume-a kojih sam pročitala full brzo jer mi je jednostavno zaokupila misli.

Mangaka ove mange je Sakurai Machiko. Sa njenim se art-om do sada još nisam susrela, i na prvu mi nije sjeo, a opet me nešto privuklo i čitala sam dalje i jako sam sretna što jesam!

Što vi mislite o odnosima teacher - student? Kakvi su vaši stavovi? Any thoughts?
My opinion is, I actually don't mind it. Mislim da ljubav dolazi u svakavim oblicima i nemam predrasude prema ljubavi koja dolazi sa obje strane dobrovoljno!


Ugl. read this manga, you won't regret! yes





matta ne! mouthwash
p.s. sretan vam Uskrs! party

Post je objavljen 05.04.2015. u 19:28 sati.