Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Knjiga "Umijeće Farme"

Dragi čitatelji, ako se sjećate, prije nekih pola godine sam najavio da radim na novoj knjizi. Neki su vjerojatno pomislili da se radi o knjizi sa savjetima za žene, no to je bila samo kamuflaža za pravi projekt koji će biti proglašen revolucionarnim i spektakularnim. Knjiga je to koju sam spremao već godinama, te u čije sam istraživanje ulagao toliko truda da je zbog nje kasnilo i samo "Umijeće igre". No, čekanju je napokon došao kraj.

Dame i gospodo, predstavljam vam...



"Umijeće farme" je dugo očekivani Ignissov uradak: potpuni vodič kroz užitke koje pružaju naši četveronožni prijatelji. Knjiga je podijeljena u 7 glavnih dijelova:

- Interna igra: samopouzdanje i odlučnost potrebni za uspjeh, s opisima 4 najveće zablude o farmama
- Pasivna igra: neverbalne osobine koje se sviđaju životinjama, savjeti o postavljanju prioriteta
- Rana igra: prelasci ograde, upoznavanje i stjecanje povjerenja, podijeljeno na noćnu, dnevnu i tranzitnu igru. 10 jasno definiranih i isprobanih izgovora za bivanje unutar granica poljoprivrednog imanja, 20 poslastica koje životinje najviše vole, prosječan tok jednog posjeta farmi, studije slučaja
- Srednja igra: komunikacija sa životinjama. Savjeti za uvjerljivo mukanje, blejanje, njakanje, lajanje i kokodakanje. 6 tehnika koje izazivaju požudu u životinji. Izbjegavanje ozljeda.
- Kasna igra: poslije uspješnog posjeta, kako ga prevesti na intimniju razinu, savjeti za ublažavanje opiranja. Savjeti za uspješan bijeg u slučaju naprasnog prekida posjete farmi.
- Završna igra: prestani posjećivati tuđe farme i osnuj svoju! Tipične pojave i zakonitosti uzgoja životinja. Tehnike za brz i zdrav rast, pravilan odgoj životinja, i još puno, puno toga.
- Post-mortem igra: što poduzeti u slučaju ugibanja životinje i zašto još nije sve izgubljeno



Život prepun uzbuđenja i užitaka čeka na tebe!

Knjiga teče poput jedne velike priče koju je vrlo lako slijediti od početka do kraja. Modularna struktura s preko 40 uokvirenih dodataka omogućava brz i jasan pregled stvari na koje treba paziti, iznimki i neobičnih slučajeva, te izvlačenje korisnih stvari bez obzira na prijašnju razinu iskustva i karakterne osobine odabrane životinje.

"Umijeće farme" je knjiga jednako primjenjiva i za žene, te predstavlja i prigodan dar prijateljima i članovima obitelji oba spola.

Šta reći? Kliknite ovdje kako biste naručili knjigu!

p.s. također, ova knjiga očito ima podršku portala blog.hr, s obzirom na nevjerojatno prikladno pitanje koje su mi postavili prilikom zaključivanja ovog posta!



I kao Grand Slam, ovo prilikom objave... kiss



Post je objavljen 01.04.2015. u 06:15 sati.