Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skrpun

Marketing

Komiti u miru

Šatoraši, možete mirne duše poći kućama jer vaša misija je potrošena a naum vašeg nalogodavca je uspio.
Ovakva zastrašivanja nismo imali niti u onom socijalističkom mraku iz koga smo tako rado izašli pa se često pitam u čemu mi je sada bolje u ovakvoj demokraciji?
Vama jest, zacijelo jest jer takve privilegije ne bi imali nigdje na Baloti.

Uspjeh je vidljiv već na minulim izborima za predsjednika države jer ste emocionalnim presingom i psihološkim terorom toliko učvrstili biračka tijela ljevice i desnice da je kampanja tako reći bespotrebna. Tu vidim ogromne uštede na račun troška od jambo plakata i ostalih promidžbenih s*anja da bi mogli ubrati znatna sredstva na račun intelektualnog vlasništva. Naravno, pod uvjetom da patentirate inovaciju.
Primjerice u Hercegovini je bila tolika navala birača da su biračka mjesta bila dva dana otvorena dok nije glasovao i posljednji pokojnik.

U LN oni labilniji birači su odustali a oni koji su podupirali poštenu desnicu zahvaljujući vašoj uvjerljivosti sad su lijevo orijentirani. Jedan od takvih sam i ja jer ste me svojim komitskim (znate ko su bili komiti) metodama uvjerili da je Zoran Milanović granitna stijena protiv koga ni vi sami nemate zamjerke kad mu pod prozorom pjevate 'zovi samo zovi'.
Kad Zoranu Milanoviću ne možete naći ni jednu drugu zamjerku osim te 'a di si bijo '91' onda je stvarno supermen.
A da se premijer u ovom svom mandatu čeličio u grotlu vulkana to je fakat istina.
Od bombaša na pruzi, na autobusnom stajalištu, minera na glavnom trgu, kolona u Vukovaru, 'miroljubivih' biskupskih istupa, šatordžija koji ne znaju šta oće, sindikalnih prosvjeda, Karamarka & company koji su se u svojim istupima protiv aktualne vlade i sami sebi ogadili, stekao sam utisak da je dotični pametniji od Bizmarka. (to vam je jedan dedo Iščapljine ili Izagvozda, odakle vam paše)
Kako je ovo izborna godina a Uskrs pred vratima to znači da je ostalo malo vremena do legalnih izbora pa možete mirne duše ići kućama sa osjećajem pobjede u kojoj ste se dobro i mekano pokakili.
Ako pak i dalje ostanete posumnjat ću da vas nalogodavac još nije isplatio a to bi mogao biti dvosjekli mač. Kako je već sada njihova blagajna u debelom minusu užasno se žure dograbiti se vlasti to jest mjesta gdje će natočiti kuna, tankirati se, da bi opstali a što u konačnici znači da sve marifetluke vaše i vaše stranke plaćaju poreski obveznici.

Stoga dok čekate iskoristite vrijeme i tražite promjenu himne. Nije da himna nije lijepa, meni jedna od ljepših među svim himnama svijeta, ali ono kad stavite ruku na srce (ili džep) dok miluju zvuci LIJEPE NAŠE, držim da nije ugodna činjenica kako je Srbin skladao.
Svakom velikom hrvatu normalno da smeta ta činjenica zato i držite jednu ruku (stihovi Mihanović) pa tražite neka novu himnu sklada Tomson!



Post je objavljen 14.03.2015. u 23:17 sati.