Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

OSNIVA SE OGRANAK Katarina Barbir povjerenica HSLS-a Vrgorac u osnivanju



Vrgorac uskoro dobiva ogranak Hrvatske socijalno liberalne stranke. Iako je ta politička grupacija imala svoje simpatizere u Vrgorcu u vremenima aktivnog djelovanja Dražena Budiše, u posljednjem desetljeću sva je aktivnost zamrla, sve dosad. Kako nas je izvijestio Pločanin Matko Radonić, inače Regionalni koordinator HSLS-a za 10. izbornu jedinicu, vijećnik u Skupštini Dubrovačko-neretvanske županije i predsjednik ogranka HSLS-a Ploče, HSLS će u svibnju imati izbornu skupštinu svoga vrgorskog ogranka.
- Već imamo dovoljno članova za sazivanje skupštine, i to iz svih većih mjesnih odbora u Vrgorcu. Godine 2009. HSLS je bio ugodno iznenađenje na izborima u Pločama, a tako će vjerujem biti i na narednim izborima u Vrgorcu. Pozitivno sam iznenađen reakcijom građana koji su nekada bili simpatizeri Dražena Budiše, a danas s jednakom simpatijom gledaju na osnivanje ogranka HSLS-a u Vrgorcu koji je u stvaranju, rekao nam je Radonić.
S imenima ljudi koji će obnoviti ogranak HSLS-a u Vrgorcu Radonić još ne izlazi u javnost, osim u slučaju povjerenice HSLS-a za Vrgorac, a to će biti apsolventica novinarstva Katarina Barbir iz Draževitića.
- Ovo mi je prvi angažman u politici i prva politička stranka u koju sam se uključila. HSLS je najstarija stranka u Hrvatskoj i veliki mi je izazov sudjelovati u osnivanju ogranka u našemu kraju. HSLS me privukao svojim programom o poduzetništvu koji se odnosi na mlade. Podržavam HSLS i zato jer se protivi monetizaciji Hrvatskih autocesta, rekla je Barbir.


Post je objavljen 14.03.2015. u 09:01 sati.