Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Problematiziranje branitelja (kao sredstvo politike geostrateškog pozicioniranja)

Problem (državotvorne) stranke, branitelja i pojedinaca koji su politički okrenuti od umjetne tvorevine Jugoslavije (bez Bugara) ima svoju genezu.

Ustrajavanje na antigermanskoj politici tvorbe slavensko-proruske države (bez Bugara, jer bi Hrvati i Bugari ukrupnjenu državu dominantno priklonili njemačkoj sferi) geostrateški je proces (koji se prelama preko hrvatskih nacionalnih interesa). Prva jugoslavija je bila slavensko-probritanska tvorevina (koja je neslavno propala). Je li moguće stvoriti treću Jugoslaviju (s Bugarskom) koja bi bila slavensko-pronjemačka ...?

Svi koji su zastupali antigermansku političku osovinu aktivno iskazuju svoje nezadovoljstvo samostalnom (pronjemačkom) Hrvatskom. Kako bi onda podržavali pronjemačku (treću) Jugoslaviju?

Problemi stranke, branitelja i političkih snaga koje (po ekonomskoj geografiji) teže prirodnim savezništvima nisu problemi koji proizlaze iz strukture stranke, branitelja već iz njihova prava na prirodni tijek (stvaranja moći).
Uistinu je potrebno prokazati i javno razobličiti sve koji Hrvatsku guraju (u već viđenu političko-civilizacijsku katastrofu). Stoljeće Jugoslavija nas je teritorijalno, demografski i svekoliko unazadio. U vrijeme zabrane rata i agresije, Hrvatska je genocidnom politikom raseljena, teritorijalno i demografski umanjena, ...

Politika pomirbe, nakon 25 godina, podijelila je Hrvate na one koji žele Hrvatsku i one koji i dalje služe antihrvatskoj geopolitičkoj struji. Razvidno. Protivno međunarodnom pravu i povelji UN-a.
Ustrajnost na protuprirodnoj i protupravnoj politici mora prestati. Hrvatska mora razriješiti s tutorima i uzurpatorima političke moći ...
(Politika pomirbe nije služila manjini kao zaštita za antihrvatske postupke, već uključivanje u normalan svakodnevni život koji ne sadržava otuđenje političke moći i postupke mimo volje većine ...)




Post je objavljen 05.03.2015. u 14:38 sati.