Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskonskipag

Marketing

DRAGI MOJ BLOŽE, SRETNA TI TROGODIŠNJICA!







Kako drugačije započeti sa čestitanjem, komu čestitati, rođendanski blog post, kako bih zaokružio blogersku godinu? Možda koja čestitka bude usmjerena i tvorcu bloga.
Blogovati tri godine intezivno nije ni malo jednostavno, razlog više da ovim tekstom prođem kroz jednu kontrolnu točku na blogerskom putu.
Dragi čitatelji, danas, 4. ožujka 2015. blog "Iskonskipag" u 18:17 obilježava 3 godine postojanja.
U ove tri godine, uključujući i ovaj, napisano je 213 postova, a njih je pročitalo nešto više od 37800 čitatelja.
Vjerujem po reakcijama, da su neki blog posjetili čisto iz znatiželjnosti, a neki mu se stalno vraćaju. Drago mi je i zbog jednih i zbog drugih. Ipak je ovo blog koji i u svojoj najavi kaže da će se isključivo baviti Gradom Pagom, njegovim ljudima i običajima.
Posebno me veseli da je veliki broj kolegica i kolega blogera, kao i onih kojima su trebale potrebne informacije o Gradu Pagu prepoznalo ovaj blog kao izvor informacija.
Vremenom sam nastojao mijenjati stil, jer sam sticao utisak da je moj blog ličio na sajt za najavu paških vijesti i događanja, što mi nije bila namjera. Moje je bilo da na svoj način prokomentiram događanja u mom rodnom Gradu.
Moram naglasiti ulogu fotovremeplova "Pag – isto, a drugačije", u kojem je do sada prikazano 15. fotografija. Novi ciklus je krenuo u kojem će biti prikazano narednih 15. fotografija koje su isključivo i samo moje djelo. U načelu se nisam potpisivao ispod fotografija, ali se jasno zna tko se u periodu od 1972. do 1980. godine, bavio fotografijom u Gradu Pagu, s obzirom da su se neke fotografije iz fotovremeplova svojatale po raznim paškim sajtovima, blogovima, Facebooku i čak navodilo krivo ime autora.

Na kraju ovog rođendanskog teksta želim se zahvaliti svim posjetiocima koji čitaju moj blog i kolegicama i kolegama blogerima koji mi često pružaju podršku u pisanju ovog bloga.

Čitajmo se

Branimir Maričević



Post je objavljen 04.03.2015. u 09:53 sati.