Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hms

Marketing

DVIJE HRVATSKE SUTKINJE POSTALE INTERNACIONALKE


Na sudačkim ispitima za internacionalne suce dvije hrvatske sutkinje Valentina Kontek ICL i Marija Sremić ICL položile su internacionalni ispit i postale internacionalne sutkinje. Valentina Kontek ICL ispit je položila sa 79%, a Marija Sremić ICL sa čak 90%. Ispit je položila i francuskinja Severine Desmacon koja je nakon usmenog ispita dobila obvezu stažiranja na dva prvenstva prije nego joj se odobri internacionalna licenca.



Zagreb, 1. ožujka 2015.

Temeljem članka 12. stavak 2. točka 3. Statuta HMS-a pozivam Upravni odbor na


ODLUKA 150301
O SUDJELOVANJU PRIDRUŽENOG ČLANA HMS-A NA REGIONALNOM PRVENSTVU ZAPADNE HRVATSKE i XIX DRŽAVNOM PRVENSTVU



Sa 6 glasova „za“ i jednim suzdržanim glasom (Željka Pasariček nije glasovala do propisanog roka) HMS je odlučio da ROV-Udruga Rovinjske mažoretkinje može sudjelovati na regionalnom i državnom prvenstvu u 2015. godini.


Obrazloženje
HMS je 24. veljače zaprimio molbu ROV-Udruge Rovinjskih mažoretkinja u kojoj konstatiraju da im se status promijenio iz punopravnog u pridruženog člana temeljem odluke Skupštine HMS-a od 1. veljače 2015, a zbog neplaćene članarine. Istim Udruga molim da im Upravni odbor omogući sudjelovanje na regionalnom i državnom prvenstvu 2015. godine obzirom da imaju želju vratiti se na natjecanja nakon nekoliko godina izbivanja. Udruga napominje i da planiraju povratiti status punopravnog člana, ali isto nije moguće prije iduće Skupštine u veljači 2016.

Stoga je predsjednica HMS-a pozvala članove Upravnog odbora da se pismeno izjasne argumentima do 27. veljače, na što se nitko nije odazvao, te da donesu odluku do 1. ožujka u pismenoj formi glasanja, na što se odazvalo 6 od 7 članova Upravnog odbora HMS-a kako je navedeno u dispozitivu.


Elizabeta Mikelj IDCU
predsjednica HMS-a



Post je objavljen 02.03.2015. u 11:04 sati.