Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

U prodaji 64. broj Vrgoračkih novina



Iz tiskare je upravo izašao 64. broj Vrgoračkih novina na 44 stranice. U ovom broju donosimo opširnu dvomjesečnu postizbornu kronologiju započetu lokalnim izborima krajem prosinca, a dovršenu odlukom predsjednika Gradskog vijeća Ante Pranića da neće sazivati sjednice do izbora. Donosimo i izvještaj sa skupa o Katastarskoj općini Dusina, a tu je i reportaža o buni mještana u Vrgorskom polju zbog predložene trase magistralnog plinovoda. Ekskluzivno objavljujemo stavove Ministarstva poljoprivrede o rješenjima problema odvodnje viška voda iz Vrgorskog polja. Na četiri stranice donosimo bogatu reportažu iz mjesnog odbora Prapatnice. Kako je veljača mjesec mačkara, u novinama možete pogledati fororeportažu s ovogodišnjih mačkara, a uz to i članak o satiričnoj stranici Kokorići-Kutac-Kotezi Ekskluzivno, kao i proglas 'novinarske' vlasti u Vrgorcu. U ovom broju ekskluzivno objavljujemo isječke iz knjige Marka Buklijaša o ratnim Zavojanima.

Uz navedeno u ovome broju možete pročitati i mnogo vijesti i vjestica iz politike, sporta i svakodnevnoga života u Vrgorskoj krajini. Tu su kolumne, nagradna križaljka, rubrika „Bez komentara“ i drugo.

Kako su trgovine Jukić od početka ove godine prešle pod trgovački centar Studenac, s kojim nije bilo moguće uspostaviti suradnju, Vrgoračke novine se neće moći kupiti u studenčevim trgovinama u Vrgorcu. A koga nema, bez njega se može.

Zato će novine biti dostupne na slijedećim prodajnim mjestima u Vrgorcu:
- Benzinska postaja 'Pivac', Šetalište Mate Raosa
- Trgovina 'Ante', Zagrebačka ulica
- Mesnica 'Pivac', Ulica Hrvatskih velikana (Pijaca).

Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb) i Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2).

Post je objavljen 27.02.2015. u 20:07 sati.