Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hms

Marketing

ROK ZA PRIJAVE REGIONALNIH PRVENSTAVA 5.3.

Upozoravamo članove da je rok za prijavu sva četiri regionalna prvenstva 5. ožujka. Ukoliko niste primili raspis poštom hitno kontaktirajte HMS.



Članovima Upravnog odbora HMS-a
Pismeno izjašnjavanje za Odluku Upravnog odbora

Zagreb, 24. veljače 2015.

Temeljem članka 12. stavak 2. točka 3. Statuta HMS-a pozivam Upravni odbor na

OČITOVANJE 150224
O SUDJELOVANJU PRIDRUŽENOG ČLANA HMS-A NA REGIONALNOM PRVENSTVU ZAPADNE HRVATSKE I XIX DRŽAVNOM PRVENSTVU


HMS je danas zaprimio molbu ROV-Udruge Rovinjskih mažoretkinja u kojoj konstatiraju da im se status promijenio iz punopravnog u pridruženog člana temeljem odluke Skupštine HMS-a od 1. veljače 2015, a zbog neplaćene članarine. Istim Udruga molim da im Upravni odbor omogući sudjelovanje na regionalnom i državnom prvenstvu 2015. godine obzirom da imaju želju vratiti se na natjecanja nakon nekoliko godina izbivanja. Udruga napominje i da planiraju povratiti status punopravnog člana, ali isto nije moguće prije iduće Skupštine u veljači 2016. Kako je rok za prijavu regionalnih prvenstava 5. ožujka odluku moramo donijeti hitno.

Članovi Upravnog odbora moraju se pismeno očitovati na slijedeće pitanje:

Slažete li se da ROV – Udruga Rovinjske mažoretkinje, kao pridruženi član sudjeluje na Regionalnom prvenstvu Zapadne Hrvatske 2015. i XIX Državnom prvenstvu mažoretkinja Republike Hrvatske:

Ime i prezime člana upravnog odbora: DA - NE


Rokovi za izjašnjavanja:
- Ukoliko smatrate potrebnim komentirati ili poslati argumente ostalim članovima Upravnog odbora, isto možete poslati do petka 27. veljače 2015, a isti će biti poslani svim članovima Upravnog odbora odmah po zaprimanju
- Vašu odluku morate poslati najkasnije do nedjelje 1. ožujka! Član upravnog odbora koji ne pošalje odluke do tog roka smatrat će se suzdržanim.

Elizabeta Mikelj IDCU
predsjednica HMS-a



Post je objavljen 24.02.2015. u 14:55 sati.