Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Britansko-rusko/sovjetsko/ruska politika osovine zla (u nestanku)

Relativiziranje (izbornog) rezultat na predsjedničkim izborima ...

Primjedbe na nekoliko nebitnih elemenata inauguracije nove predsjednice RH poprima (medijski) kroničan oblik funkcioniranja dijela hrvatske političko-medijske javnosti.
Primjedba na uzvanike s VIP iskaznicom (kao da je Mesiću, Milanoviću , Pusićki i Josipoviću mjesto na inauguracijskom skupu; gospođa Kolinda Grabar Kitarović je prisezala na Ustav RH prije pruzimanja dužnosti predsjednice ...) samo je politički nekorektno ustrajavanje na vlastitoj (političkoj) važnosti partije (u nestanku).
Drugovi partijaši, vrijeme partijskih sastanaka i partijskih direktiva je nepovratno prošlo, a s tim vremenom i vaši svjetonazori.

Politika zajedništva koju nudi predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nije zajedništvo sa prokazanim ruskim agentima i srpskim slugama, veleizdajnicima (koji se kriju iza časnih državnih funkcija premijera, predsjednika, ministara, ...).
Garnitura (plaćenih)(prokazanih) veleizdajnika, očigledno antihrvatski nastrojena (spremna na svoju ruku u doba velike ratne krize u Ukrajini "trčati" na "gospodarski" forum u Moskvu) je osoblje i kadar s kojim bi se trebalo graditi zajedništvo?
Nesmotreno, najmanje poželjni (partijska prorusko-prosrpska agentura) najbučnije prozivaju politiku zajedništva (nastojeći postići aboliciju za učinjena zla i veleizdaju). Zaboravljate, ta se politika zajedništva ne odnosi na vas. Vi ste deklarativno na stajalištima titoističko rusko-srpsko-britanske, antigermanske, antihrvatske politike s kojom se izrazito ne slažemo.
Domovinskim ratom i tranzicijom (s politikom pomirbe) smo odstupili od te i takve politike (koje se vi ne možete odreći). U toj svojoj nesposobnosti nitko vam ne nudi niti pomirbu, niti zajedništvo.
Politku pomirbe ste trebali iskoristiti za vlastitu katarzu i otklon od zločinačke politike antihrvatsva (po kojoj ste počinili strašne zločine ...).

Zar je moguće da pri svim kriznim situacijama u kojim je Hrvatska sudjelovala u sklopu NATO pakta (kao članica vojnog saveza), upravo vi prokazujete (po naredbi Moskve) hrvatsko (dvojbeno) učešće. Stvorili ste međunarodni incident u Siriji (s oružjem), požurili ste s prokazivanjem (osam hrvatskih dobrovoljaca) u ukrajinskom ratu ...

Uzmemo li u obzir vaše ustrajno rušenje Hrvatskog suvereniteta, nacionalne sigurnosti i nacionalnog gospodarstva nikakvo zajedništvo s vama nije moguće.
Nemojte se zavaravati! Niste potrebni nikome (do svojim gospodarima)! Na pomirbu, oprost i zajedništvo ne računajte!
Ali računajte na progon i političku eutanaziju ...
Jednom smo ratom spašavali ostatke (ostataka) od vaše pameti i vašeg zajedništva ... to više nećemo dozvoliti!

Hrvatska (na naučno-stručnoj, ozbiljnoj i zakonodavnoj osnovi) mora završiti i tranziciju (iz totalitaritarnog socijalizma) i politiku pomirbe (aboliciju širih slojeva socijalističkog sustava).
Treba zakonom razriješiti politiku dualnog odnosa prema zločinačkoj politici Tita i titoista (oslanjanja na komunizam, rusiju, jugoslavenstvo, neodgovornu uporabu državnih ovlasti protiv domicilnog stanovništva, ...).
Tko bi (zajedno) s vama gradio budućnost?
Dogovorili smo se, prihvaćajući politiku pomirbe, kako ćete nestati i vi i politika koju ste provodili ... nemojte nas tražiti produženje roka! (Nemojte se ponašati kao da ste legitimni i poželjni!)

p.s.
Mesić, Milanović, Josipović su službeno prozvani od dužnosnika NATO pakta kao osobe koje su NATO tajne odavali Rusiji i Srbiji ...




Post je objavljen 16.02.2015. u 23:17 sati.