Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Josipović je izgubio (ono što nikad nije bilo njegovo), za sva vremena

Partija SDP (socijal demokratska partija) najavljuje objavljivanje službenog stajalište o uzrocima gubitka predsjedničkih izbora njihovog kandidata Ive Josipovića.

Glavni razlog gubitka predsjedničkih izbora je nesposobnost pokrasti te izbore. Partija nije uspjela ukrasti izbore.

Iako ustavno izjednačeni u pravu biranja, hrvatski narod u BiH i diljem dijaspore nije (zahvaljujući kokošarima) imao ravnopravne uvjete glasovanja. Jer su izrazito glasački određeni. Zašto bi Hrvati u BiH i dijaspori bili većinom za HDZ, a Hrvati u Hrvatskoj polovično za SDP? Jer SDP u Hrvatskoj može zastrašivati, od račanove koalicije zivkati telefonom prije izbora svakog glasača na fiksni telefon (zašto nikad nitko nije objavio 15-o godišnju praksu sdp-ovog telefoniranja i zivkanja birača prije izbora ... je li ikad taj trošak prikazan u troškovima kampanje?), prisiljavati i obmanjivati birače (račan floskulu o 200 000 zaposlenih, mesić 2x 200 000 zaposlenih, pusić 200 000 zaposlenih, ...), varati na biračkim mjestima, ...

Partija nema biračko tijelo, koriste se prijevarama i obmanama. Ovaj put se Hrvati (i Hrvatice) nisu dali prevariti, obmanuti. Nisu dozvolili izbornu prijevaru.

Hrvatska za sva vremena!


Prema Zakonu o obveznim odnosima prijevara je:

(1) Ako jedna strana izazove zabludu kod druge strane ili je održava u zabludi u namjeri da je time navede na sklapanje ugovora, druga strana može zahtijevati poništaj ugovora i onda kada zabluda nije bitna.

(2) Strana koja je sklopila ugovor pod prijevarom ima pravo zahtijevati naknadu pretrpljene štete.

(3) Ako je prijevaru učinila treća osoba, prijevara utječe na sam ugovor ako je druga ugovorna strana u vrijeme sklapanja ugovora znala ili morala znati za prijevaru.

(4) Ugovor bez naknade može se poništiti i kad je prijevaru učinila treća osoba, bez obzira na to da li je druga ugovorna strana u vrijeme sklapanja ugovora znala ili morala znati za prijevaru.


Cilj prijevare

Cilj prijevare je ostvarivanje dobiti, najčešće materijalne, ali pojavljuju se i drugi razlozi za ostvarivanje prijevara.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Prijevara





Post je objavljen 20.01.2015. u 16:37 sati.