Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Predsjednika neće biti (grčenje)

Elementarna politologija ukazuje na izigravanje demokracije u RH. Predizborno vrijeme i sami izborni rezultati teško optužuju nedemokratske elemente za ometanje ustavnih prava i antidemokratsko djelovanje.
Takvo ponašanje je kažnjivo.

Interesantno, za trajanje sfrjota, zakonska obaveza uzdizanja "baze" (misli se na izbornu bazu) je bila bolje razrađena od zakonske regulative u demokratskom društvu. Sve zakonske elemente kojim su prikrivali svoje jednoumlje, samovolju i izvlaštenje istinskih nositelja vlasti su izgradili kao najbolje zakone (do kojih se nije držalo, ali su se tim zakonima pravdali međunarodnoj zajednici).
Politika (antigermanska osovina zla britanija-rusija/sovjetski savez/rusija) je sustavno koristila složenost politike, diplomacije i međunarodnog prava u ostvarivanju interesa navedene osovine zla. Na štetu manjih naroda koji su okruživali (veliku) Njemačku. Ukrajina, Poljska, Češka, Slovačka, Austrija, Slovenija, Hrvatska, BiH, Bugarska, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Grčka (u Grčkoj su socijalisti pod rusko-britanskim utjecajem stoljeće vodili politiku krize tog društva aneksijama makedonskog, bugarskog i turskog tla, ratova, gospodarskih kriza ...).
Cirkus (blaćenja politike) predizborne kampanje za predstojeće predsjedničke izbore vidljivo je i sustavno vođen iz centara moći koji stvaraju anarhiju, kaos. Cikj im je stvaranje i produbljavanje kriza kako bi ostvarivali ili kontrolu teritorija ili umanjenje sveukupne moći germanskog okruženja.
Politologija je nauka, dostatna za sudsko vještačenje i progon kreatora kaosa (uključujući Sinčića).

Predsjednička kampanja svedena na izigravanje Ustavnih i Zakonskih okvira pružanja uvida u programe i potencijale predsjedničkih kandidata kažnjivo je (ne)djelo. DORH, DIP i Ustavni sud to moraju po službenoj dužnosti to znati i poduzeti odgovarajuće mjere.

Stanje u kojem se nalazimo, još jednom ocrtava bitnu razliku između HDZa i sdpA (svima koji se trude izjednačiti te dvije bitno različite političke stranke). Nemojte (sada kad HDZ podmeće "leđa" u borbi protiv osovine zla britansko-ruskih antigermanskih geopolitičkih interesnih postupaka koji nas vode helenizaciji (grčenju)) opet izostaviti podršku političkoj struji koja se bori protiv sila zla. Nemojte opet veličati Tuđmana, a zaboraviti male Tuđmane koji sada iznose teret borbe za hrvatsku slobodu. Nemojte opet zaboraviti HDZ kad Hrvatska dobije i ovaj rat. HDZ ZNA!

Hrvatska mora učiti iz loših iskustava država koje je okružuju (geostrateški). Tri predsjednička kandidata blate politiku i časno sudjelovanje u donošenju političkih odluka protivno Ustavu i zakonima izvragavaju nepovjerenju i ruglu. Zaslužuju kazneni progon ... Jer stvaraju grčki scenario.
Predsjednika, zbog tog, ipak neće biti ....
Kolinda Grabar Kitarović, HDZ (za sva vremena). Predsjednica za ova vremena.






Post je objavljen 14.12.2014. u 14:12 sati.