Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

U prodaji 63. broj Vrgoračkih novina



Iz tiskare je upravo izašao 63. broj Vrgoračkih novina na 44 stranice. Ovaj broj je trebao izaći krajem godine, ali smo rok pomaknuli zbog prijevremenih lokalnih izbora za Gradsko vijeće Vrgorca.

U ovom broju izdvajamo: intervju s novoimenovanom voditeljicom Gradskog puhačkog orkestra „Ljudevit Bačić“ Ivanom Markotić, veliku reportažu o Mjesnom odboru Umčane, povijesne izvore o osnovnom školstvu Vrgorske krajine 1975. godine, pregled svih događaja vezanih za izložbu o Anne Frank, koja je u Vrgorcu bila otvorena kroz studeni. Na čak 11 stranica donosimo prilog o lokalnim izborima. Možete u njemu pronaći svoje biračko mjesto, sve kandidacijske liste i njihove članove, te intervjue s nositeljima listi na izborima. Uz navedeno u ovome broju možete pročitati i mnogo vijesti i vijestica iz politike, sporta i svakodnevnoga života u Vrgorskoj krajini. Tu su kolumne, nagradna križaljka, rubrika „Bez komentara“ i drugo.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, benzinskoj postaji Pivac i trgovini Ante.

Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb) i Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2). Na prodajnom mjestu u Zagrebu još radimo.


Post je objavljen 11.12.2014. u 17:02 sati.