Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

Borba za život: Mladiću (28) potrebna je pomoć kako bi mogao otići na spasonosnu operaciju

"Tumor je u ovom trenutku u stanju mirovanja i potrebno je brzo djelovati. Molimo Vas da pomognete Ivici u njegovoj borbi za život, od Srca se unaprijed zahvaljujemo", riječi su njegovih prijatelja.

Kako bi spasili mladog Ivicu Boljara (28) koji se od 2008. godine bori s karcinomom rektuma, njegovi su prijatelji uputili javnosti apel za pomoć. Ivica je do sada u proteklih šest godina prošao čitavu torturu; operaciju, kemoterapiju i radijaciju. Nažalost, tumor nije svladan i proširio se tijelom. Dana 28. kolovoza ove godine prof. dr. sc. Robert Kolundžić na pregledu je ustanovio tumoroznu masu na području male zdjelice. S obzirom na to da se radi o recidivu neoplastične promjene i izuzetno neugodne lokalizacije, potreban je multidisciplinarni pristup kako bi ga se uklonilo. Nažalost, ovog trena u Hrvatskoj to nije moguće napraviti. Dr. Kolundžić ga stoga upućuje na liječenje u inozemstvo.

"Nakon dugog traženja pronašli smo kliniku i doktora koji može i spreman je izvesti operaciju. Riječ je o Wiener Privatklinik, a prof. dr. Rainer Kotz. pregledao je Ivicu i prihvatio napraviti zahvat. Operacija (oko 13 sati, prilikom čega će da bi uklonili tumor doktori morati Ivici izvaditi zdjelicu i dio kralježaka i nadomjestiti s umjetnim) i rehabilitacija koju Ivica mora proći koštat će najmanje 40.000,00, eura a HZZO na žalost ne želi preuzeti troškove. Tumor je u ovom trenutku u stanju mirovanja i potrebno je brzo djelovati. Molimo Vas da pomognete Ivici u njegovoj borbi za život, od Srca se unaprijed zahvaljujemo", riječi su njegovih prijatelja koji svu potrebnu liječničku dokumentaciju kao dokaz mogu poslati na uvid.

Sve uplate možete izvršiti na račun u Hrvatskoj poštanskoj banci na: IBAN: HR9623900013500149441

http://www.dnevno.hr//vijesti/hrvatska/139107-borba-za-zivot-mladicu-28-potrebna-je-pomoc-kako-bi-mogao-otici-na-spasonosnu-operaciju.html

Post je objavljen 08.12.2014. u 09:10 sati.