Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

MALI HRVATSKI PROIZVOĐAČ


PROIZVOĐAČI NA ČRNOMERCU

Mladi Marko Špiljar bio je organizator Sajma Mali hrvatski proizvođač kod Super Konzuma na Črnomercu koji je održan od 10. -16.11. pod šatorom podignutim za tu prodajnu manifestaciju, u vrijeme Martinja, koje ljubitelji vina i dobrog raspoloženja proslavljaju nekoliko dana.

Image and video hosting by TinyPic

Prema uvjerenju organizatora ta je lokacija jedna od dviju najatraktivnijih točaka u gradu Zagrebu.
Procjenjuje se da je dnevna prolaznost kroz terminal – okretište Črnomerec preko 150.000 ljudi. Taj je terminal spona šireg centra Zagreba sa zapadnim dijelom Zagreba te okolnim kvartovima a to su Špansko, Malešnica, Jankomir, Vrapče, Stenjevec, Gajnice, Podsused. Dolasci iz općina Bistra, Jakovlje i Luka kao i iz gradova Zaprešića i Samobora također imaju nezaobilazno sjecište kroz terminal Črnomerec .Super Konzum Črnomerec je najveći i od potrošaća najposječeniji supermarket iz lanca Konzum.
Bila je to prodajna izložba obrtničkih, poduzetničkih proizvoda i proizvoda OPG-a proizvođača, ekološki uzgojenih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda – sira ,domaaćih mesnih proizvoda, meda, vina, voćnih rakija, prirodnih sokova, maslinova, lavandina i bučina ulja, ljekovitog bilja, kozmetike, suvenira i rukotvorina.

M E D

Pažnju mi je privukao proizvođač meda Nikola Bijelić iz Zagreba, strpljivi šezdesetogodišnjak koji je biranim riječima počeo govoriti o zdrastvenoj važnosti meda,matične mliječi i propolisa a koji je na svom štandu imao i manji frižider, na kome je velikim slovima pisalo BI API IMUNOSAN . Dugo i opširno smo razgovarali. Na kraju mi je gospodin Bijelić napisano pokazao sve o čemu je govorio.
Objavljujem njegov materijal. Moj bi novinarski tekst bio manje informativan.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Nikola Bijelić na svom štandu na Črnomercu u dane održavanja sajma.




Image and video hosting by TinyPic
Margareta Zouhar Zec, 14.11.2014.


Post je objavljen 27.11.2014. u 05:44 sati.