Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

DAN OTVORENIH VRATA U HGK


ZAJEDNICA POSLOVNIH SAVJETNIKA

Hrvatska Gospodarska Komora dana 3. prosinca 2014. s početkom u 10.00 sati na lokaciji Radnička cesta 50 u Zagrebu organizira Dan otvorenih vrata na kojem će sudjelovati 44 konzultantske tvrtke. Hrvatska gospodarska komora oformila je Zajednicu poslovnih savjetnika s ciljem njihovog približavanja krajnjim korisnicima. Zajednica trenutno okuplja 159 konzultanata koji pokrivaju sva područja poslovnog savjetovanja. HGK je izradila bazu EU projekata poslovnih savjetnika u kojoj se nalazi gotovo 600 referenci 36 poslovnih savjetnika.
Iz Hrvatske gospdarske komore poručuju „Pozivamo Vas da odaberete 3 konzultantske tvrtke s kojima želite održati unaprijed dogovorene B2B sastanke u trajanju od 20 minuta, dok se u preostalom vremenu, možete susresti s poslovnim savjetnicima po slobodnom izboru.“
Takav tip sastanka biti će osiguran za prvih 100 prijavitelja prema vremenu zaprimanja prijave za sudjelovanje. Sudjelovanje na Danu otvorenih vrata se ne naplaćuje.

http://www.hgk.hr/izdvojeno/hgk-organizira-dan-otvorenih-vrata-zajednice-poslovnih-savjetnika

Na gornjem linku pod pratećim dokumentima se nalazi popis prijavljenih konzultantskih tvrtki,te prijavnica koju treba poslati na meil jravlic@hgk.hr (telefon: 01 4561- 763) zaključno do 28.studenog 2014.
Da podsjetim; pristupanjem Europskoj Uniji te ulaskom u novo financijsko razdoblje 2014. – 2020., Republici Hrvatskoj je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, kao punopravnoj članici, namijenjeno više od 10 milijardi EUR-a za sufinanciranje razvojnih projekata. Kako bi Republika Hrvatska što bolje i kvalitetnije iskoristila alocirana sredstva, potrebno je izraditi kvalitetne projekte u izradi kojih važnu ulogu imaju poslovni savjetnici, odnosno konzultanti. Uz pripremu EU projekata, oni su educirani da poslovnom subjektu mogu pomoći u svim elementima poslovanja.



Post je objavljen 27.11.2014. u 02:52 sati.