Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

I ja sam *etnik

Govor mržnje.


Precjednik Josipović nas je još jednom (predizborno; na njegovu žalost) obasuo čitanjem mržnje s blesimetra u udarnim televizijskim terminima. Objašnjavao je frfljajući (ima govornu manu)(čitajući tekst s "blesimetra") krimen Šešeljev.
Evo, Šešelj je na slobodi, jednako velikosrpski nastrojen jedan Hrvat koji po Beogradu i Srbiji poziva na ostvarenje Velike Srbije (u kojoj će taj Hrvat biti Vojvoda i presednik). Ali nema rata.
Rat izaziva hrvatski precednik, koji urušavajući hrvatske institucije, hrvatsku oružanu silu i hrvatsko gospodarstvo stvara uvjete za službene agresorske postupke srbijanske vojske i srpskog hegemonizma.
Nije Šešelj zločinac, Šešelj je zločinački sluga.
Pravi zločinci su osovina Pantovčak (Josipović) - Tadić/Nikolić (Vučić) koji nastoje pripremiti međunarodno nekažnjivu agresiju na RH (i zadržati agresiju iz devedesetih u okvirima nekažnjivosti).
Hrvatski precednik (pijanist) pravno pomaže Srbiji ostati nekažnjena za genocid i agresiju.

Čovjek koji čita pripremljen tekst s TV-blesimetra ne koristi govor mržnje. On je blesan kojeg ne možete poslušati.

I ja sam prvi među ravnopravnima ...

Čovjek koji s TV-blesimetra frfljanjem isčitava obrazloženje važnosti institucionalne uloge precednika, a kad je trebalo tu institucionalnu ulogu iskoristiti djelima radio je upravo ponižavajuće protiv onih od kojih traži poštivanje instiucionalne uloge nije logički sposoban shvatiti potrebu nepoštivanja institucionalne uloge predsjednika.

J ja njemu majku! (uz dužno poštovanje Darwinu i njegovoj evolucijskoj teoriji ... potrebi genetskih modifikacija koje jednom iznjedre pamtljive a drugom zgodom neželjene primjerke (r)evolucijskog ritma).
I ja sam *etnik, ali nisam dovoljno plaćen da više promoviram *etničke ideje!


Vukovaru u čast, umjesto zapaljene svijeće!




Post je objavljen 17.11.2014. u 19:45 sati.