Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Diverzanti (nekad partizani)

Korištenje medijskog monopola (kojeg više nema), nastaje prostor razotkrivanja političkih uzurpatora ...

Jedna od omiljenih teza dijela domaće i europske političke elite o hrvatskom osamostaljenju kao koraku u nestabilnost (ako imate državu i imate problema, bez države bi ih imali na kvadrat) zapravo je moguća samo u prostoru medijskog monopola.
Mi, koji smo živjeli pod tuđim jarmom znamo koliko je ta teza netočna.
Ali teorija kaže kako je političko organiziranje oblik interesnog organiziranja, a svi građani imaju pravo na državnu upravu koja im jamči (stupanj proistekao iz organiziranja) bolje životne uvjete. Imamo pravo na učinkovitu državnu upravu. Ne na ideološku državu.
Demokratizacija medija je srušila monopole informacija (na koje građani imaju pravo) i pomakla društva ka većoj demokratičnosti. Unatoč nastojanjima (sjevernokorejskih) kukurikavaca održati titoizam.

Komunjare su spali na skupu televiziju, koju nitko ne gleda, pokušavajući svoju diverziju prikazati posljedicom osamostaljenja...
Istina, osamostaljenje je razlog hrvatskoj krizi ali samo zbog zločinaca koji su izbornom krađom osvojili vlast, a vlast koriste za destrukciju cjelokupnog hrvatskog društva ... napadali su od početka mandata (u jeku Europske gospodarske krize) sve hrvatske vrednote nastojeći vratiti ideološka obilježja titove jugoslavije ...
(Stvarali su prorusku okupacijsku zonu, ubijali i proganjali vlastiti narod kako bi Rusi izišli na toplo more, titoisti i danas, protivno povelji UNa, djeluju po istom ideološkom obrascu.)

Nikad više ne smiju dobiti vlast!





Post je objavljen 12.11.2014. u 23:48 sati.