Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rskkarlovac

Marketing

DJEČACI RŠK KARLOVAC 2 ROĐENI 2002. GODINE U KARLOVCU NADIGRALI RK METALAC

MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA ZA DJEČAKE

Selekcija dječaka RŠK Karlovac 2 rođeni 2002. godine sa svojim trenerom Denisom Karićem u 6. Kolu Međužupanijske rukometne lige u Karlovcu pobjedili RK Metalac iz Zagreba. Rezultat je na kraju bio 20 : 12 (12 : 6) za RŠK Karlovac 2.

Utakmica niti u jednom trenutku nije dolazla u pitanje. Dječaci trenera Denisa Karića odigrali su puno bolje i u prvom i u drugom poluvremenu i na kraju zasluženo pobjedili sa 8 golova razlike. Da nijje bilo dosta tehničkih hrešaka i da se više igrala polukontra i kontra pobjeda je trebala biti izražena i s većom gol razlikom.

Na utakmici su se istakli kao realizatori: Luka Baršić, Matija Luketić, Dino Lemić i Dario Magdić. Svoj doprinos utakmic dao je i golman Andrija Starčević.

Najbolji igrač utakmice je Luka Barišić.

Za selekciju HRK Karlovac su nastupili: Karlo Mihovilović, Marin Čurilović (1), Manuel Brezović, Luka Baršić (5), Borna Burić (1), Bruno Borošak, Matija Luketić (3), Dario Magdić (4), Lovro Botički. Filip Katavić, Kristijan Polović, Josip Stojanović, Luka Zebić, Niko Mejaški (1), Dorijan Magdić i Dino Lemić (5)

Čestitamo selekciji i njihovoj treneru na pobjedi.


Post je objavljen 09.11.2014. u 10:58 sati.