Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VATROGASCI IZ SPLITA I ŽRNOVNICE NAJBOLJI U HRVATSKOJ!

SPLIT

Splitski vatrogasci prvi u Hrvatskoj! Ove godine po prvi put je pokrenuto kup natjecanje vatrogasnih grupa "Fire Combat" koje se sastoji od ukupno sedam natjecanja s tri dobne kategorije za muškarce i jedna žene. Nagrade za pobjednike dodijelila je Hrvatska vatrogasna zajednica. Jedno od natjecanja održano je u svibnju na Splitskoj Rivi u organizaciji DVD-a Žrnovnica. To je bilo prvi put da je "Vatrena linija" preselila na splitsku Rivu, što je izazvalo ne samo znatiželju Splićana, već i brojnih turista na početku turističke sezone. Završno natjecanje održano je u Karlovcu. Na njemu su u kategoriji do 31. godine prvo i drugo mjesto osvojile ekipe DVD-a Žrnovnica, a prvo mjesto u kategoriji do 41. godine ekipa JVP Splita. Tako su vatrogasci iz Splita i okolice dokazali da su najspretniji u zahtjevnim izazovim ovoga natjecanja.
Image and video hosting by TinyPic
U ukupnom poretku za 2014. godinu, u kategoriji B do 41 godine, prvo mjesto osvojila je ekipa JVP Split (Petar Kovačević i Joško Šustić), u kategoriji A do 31 godine osvojila je ekipa DVD Žrnovnice (Ivica Aljinović i Mario Barbarić). Ukupni pobjednik kupa za 2014. godinu s najboljim ostvarenim vremenima je DVD Žrnovnica (Ivica Aljinović i Mario Barbarić).
- Presretan sam osobno ali i u ime cijelog DVD-a Žrnovnica nakon postizanja ovoga uspjeha. Dolazim iz društva koje se tijekom cijele godine susreće s brojnim intervencijama , ne samo u Žrnovnici, nego i na cijelom splitskom području. Naši uspjesi poticaj su mladima i dokaz da se trud isplati - rekao nam je Mario Barbarić, jedan od osvajača vatrogasnog kupa za aktualnu godinu.…. dalmacija news

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 25.10.2014. u 08:53 sati.