Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Preferencijalno, križić-kružić, Ustav

Posljedice postupaka aktualne (kukuriku q na vidiku) vlasti su gore od agresija srba s početka devedesetih ...
Srpska agresija (unatoč divljanju srpskih vojnih i paravojnih snaga, ubijanju, paleži i razaranju) je izazvala Hrvatsku na pružanje otpora. Ujedinjeni (bez titoista, orjunaša, sdpovaca), s nadom u pobjedu.

Specijalni rat (bez ubojstava) gospodarski je razoran, demografski (jer su demografija i gospodastvo povezani) stvara veće gubitke iseljavanjem i beznađem nego sam rat.

Socijal-nacionalisti (titoisti, orjunaši) svojim bezobzirnim vandalizmom (a cilj svakog rata je zagospodariti teritorijem; otkad su ratovi za robove prestali) nanose veće gubitke od agresorske srpske armije.

Iako smo ideološko zločinačko jednoumlje proglasili neprihvatljivim, spremili u ropotarnicu povijesti ...
Josipović odšeta u Knesset i priča o ustaškoj zmiji, Pusić priča o priznanju Palestine i pomoći pri obnovi porušenih palestinskih naselja (u ratu koji su izazvali bezrazložnim i nenajavljenim ispaljivanjem 200 raketa na izraelske gradove ... rakete je ispalio Hamas (koji je na vlasti) i izazvao posljednji izraelsko-palestinski razarajući sukob),...
Zakone mijenjaju bez ikakvih javnih rasprava (koristeći protuustavnu promjenu Ustava kojom odluke donosi Sabor ili narod umjesto definicije Sabor i narod), preko 70% zakona su izglasali u hitnoj saborskoj proceduri ...

Jedini način zaustaviti agresiju na Hrvatsku je preuizimanje vlasti onih kojima vlast pripada - narodnim ustankom.
Narodni ustanak svijesti. Orjunaše treba poraziti sviješću. Izlaskom na izbore i glasanjem za hrvatske političke snage.
Križić - kružić.
Srpsko-ruske agente prekrižite na izborima. Glasajte za Hrvatsku.
Možete pobijediti, samo morate imati glasačke hrabrosti ....
Izborno možete zaustaviti specijalni rat i razaranje Hrvatske (doduše, nije neophodno preferencijalno glasovati jer od stotinu i nešto država svijeta preferencijalno glasovanje je uvela tek nekolicina i nemaju zbog tog vidljive rezultate ...).
Bitno je glasovati za onog tko će u Ustav vratiti vlast i nadzor vlasti hrvatskom narodu ....

Hrvatska za sva vremena!







Post je objavljen 25.10.2014. u 10:41 sati.