Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rskkarlovac

Marketing

MLAĐI KADETI HRK KARLOVAC ROĐENI 2000. GODINE U RUDAMA NADIGRALI VRŠNJAKE RK MEDVEŠĆAKA NFD


Selekcija mlađih kadeta HRK Karlovac rođeni 2000. godine s treneriom Tanjom Rašić, odigrala je prvi krug PRVE HRVATSKE MLAĐE KADETSKE RUKOMETNE LIGE u Rudama s RK Medvešćakom NFD. Rezultat je na kraju bio 22 : 19 (11 : 10) za HRK Karlovac.
Utakmica s RK Medvešćakom iz Zagreba počela je jako dobro s dosta agresije u obrani i s brzom realizacijom polukontre. Isključenjem igrača HRK Karlovca u devetoj minuti, mlađi kadeti iz Zagreba zadržavaju priključak. U drugom poluvremenu jako dobra igra kadeta iz karlovcai dolazi do prednosti od 7 golova, kada je utakmica i bila rješena. Nakon malih rotacija s igračima te poneke tehničke greške i promašenih izglednih prilika na kraju zaslužena pobjeda HRK Karlovca s 3 gola razlike.
Na utakmici su se istakli kao realizatori: Juro Čakarić, Ivan Rukavina i Mihael Janjanin. Na golu svoj doprinos pobjedi dao je i golman Filip Domjančić.
Najbolji igrač utakmice je Mihael Janjanin.
Za selekciju HRK Karlovac su nastupili: Filip Domjančić, Jakov Makarun, Juro Čakarić (4), David Cindrić, Karlo Kučan, Borna Dujmić, Ivan Cvitanović (2), Mihael Janjanin (4), Toni Jelinić, Lovro Budišin, Fran Šepac, Matija Jurčević, Antonio Čelić, Ivan Rukavina (8), Antonio Ljubić (3) i Bruno Horvat (1).
Čestitamo njihovoj trenerici na pobjedi.


Post je objavljen 20.10.2014. u 16:41 sati.