Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

U-MOLBA

Primiču se predsjednički izbori ...

Građani (ako te ne urade Hrvatice i Hrvati) će izabrati predsjednicu ili predsjednika ...
Starog (omraženog) predsjednika ili novu predsjednicu (predsjednika).

Što je karakteriziralo dosadašnje predsjednike RH? Prvi predsjednik (Franjooo Tuđman)(još uvijek u srcu ... predsjednik, super heavyweight undisputed champion) obnašao je predsjedničke mandate u predsjedničkom sustavu. (Dužnost mu je bila i upravljanje sigurnosnim (tajnim) službama).
Mesić (sTjepan), u polupredsjedničkom sustavu (u predsjedničkom sustavu ne bi nikad obnašao predsjednički mandat, jer je šarlatan) koji je u predizbornoj kampanji obećavao tpolupredsjedništvo, zavarao je javnost (ali ne i birače)(jer je mandat osvojio lažnim glasovima) zadržao je kontrolu nad sigurnosnim (tajnim) službama. U dva mandata, iznutra (s aspekta sigurnosti, tajno) podrivao je Republiku Hrvatsku (provodio specijalni rat protiv RH). Koristeći sigurnosne (tajne) službe, osiguirali su (sTjepanovi nalogodavci) produženje vrste (sjedokosog bezbradog sTjepanovog nasljednika) ... Yusipovića (oca ante, majke neimenovane ... partizanske loze). A partizani su poznati po (neuspješnom) gerilskom ratovanju koji su poslije (nailaska Crvene Armije) specijalnim ratom pretvorili u sjajnu i genijalnu pobjedu maršala tita i njegovi lažova ...
Slava im ! Lagali su za svoje bolje sutra (koje ih je dočekalo slomom tvorevine koju su održavali krvavom diktaturom ...).

Uistinu, što je te ljude ponukalo pa su ustrajno radili ono što se ne radi .. ( kao da neće biti sutra, a kad dođe kao da se ono jučer nikad nije dogodilo)? Dva zadnja polupredsjednika (jesu li osobe koje obnašaju funkciju u polupredsjedničkom sustavu polupredsjednici?) ne tvore jednog pravog.
Agenti. Ruski agenti. Htjeli su samo upravljati sigurnosnim (tajnim) službama.
Učinak tog (bezprizornog) dvojca je uočljiv na sigurnosnim slabostima RH. To je njihova ostavština. Specijalni rat (protiv Hrvatske/Hrvata/građana).

______________________________ U-MOLBA _____________________________

Umoljavam Hrvatice i Hrvate, iziđite na polupredsjedničke izbore u punom broju i u-molbeno izaberite svog predsjednika/predsjednicu jer je to jedini način zaustaviti specijalni rat koji nesmiljenim intezitetom razara našu domovinu (umolba završena).

ključne riječi: Tuđman, predsjednik, nesposobni, agenti, sigurnosne (tajne) službe, specijalni rat, Hrvatska, spokoj

(iako sam napisao u šaljivom tonu (jer više nemam živaca biti ozbiljan), ključne teze su djelovanje pojedinaca i posljedice njihovog djelovanja ... pogubnog po naciju)




Post je objavljen 23.09.2014. u 18:07 sati.