Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vu-majorettes

Marketing

POKORILE EUROPU




Još jednom smo pokazale svima kako se pleše. Spojile smo odličan defile i koreografiju i uzele srebro.
S prvenstva smo ispraćene kao najveće kraljice i to nam je dovoljno. Hvala curama koje su savršeno prenijele sucima i publici sve ono što sam zamislila, i hvala svim stručnim ljudima koji su sudjelovali svojim savjetima i ispravkama kako bi koreografija izgledala božanstveno. Umjetnički smo svakako ove godine dominirali, a za to je zaslužno nekoliko ljudi koji su bili uz mene svojim iskustvom i savjetima. Hvala vam.

Zahvaljujem svima koji su poslali čestitke i riječi podrške za naš tim koji je sada jači nego ikada i nalazimo se svakako na prekretnici svoga rada.

Spremne smo za nove izazove i odlučnije smo nego ikada prije! Hvala roditeljima koji su najbolji navijači na svijetu, hvala našem Maćem koji nije ničiji dečko nego moj kumić i stručni savjetnik, hvala Kasandri za make up, i svima ostalima koji su naš šok pretvorili u smijeh, veselje i zadovoljstvo. Hvala vama što ste TIM U PUNOM SMISLU RIJEČI, i što me nikada niste osramotile svojom izvedbom nego me iz godine u godinu činite sve ponosnijom i napokon svima služite kao uzor! Volim vas


Post je objavljen 16.09.2014. u 20:18 sati.